Ο φόβος κυριαρχεί στα μειονοτικά χωριά

Οι Βορειοηπειρώτες δεν βλέπουν ελληνική τηλεόραση

Απίστευτη προκλητικότητα από τον Έντι Ράμα, ανήμερα της κηδείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Αποκάλεσε τους ομογενείς γαϊδούρια και γουρούνια.

Αλβανοί αστυνομικοί εισέβαλαν σε σπίτια στις Βουλιαράτες, ψάχνοντας την τεράστια Ελληνική σημαία με την οποία το νεκρό παλικάρι είχε μετάσχει στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία. Οι Αλβανοί ήθελαν να την κατάσχουν ως τεκμήριο αλυτρωτισμού.

Ράμα: «Γουρούνια» και «γαϊδούρια» όσοι πήγαν στην κηδεία Κατσίφα

«Μπαίνοντας» σε κάθε αλβανικό σπίτι χθες βράδυ ο Πρωθυπουργός Έντι Ράμα, φρόντισε να ποτίσει δηλητήριο την ψυχή και την καρδιά των Αλβανών και να τους στρέψει κατά των Βορειοηπειρωτών.

Οι χιλιάδες ελληνόψυχοι που αποχαιρέτησαν τον Κωνσταντίνο Κατσίφα είναι για τον πρώην μπασκετμπολίστα και νυν πολιτικό προβοκάτορες.
Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στα μειονοτικά χωριά είναι πως την επομένη της κηδείας του Κατσίφα, στην θέση των ελληνικών καναλιών έχουν μπει τα αλβανικά κανάλια. Οι Βορειοηπειρώτες δεν βλέπουν ελληνική τηλεόραση.

Οι Αλβανικές αρχές αναζητούν την ελληνική σημαία 

Το ιερό δισκοπότηρο για τις αλβανικές μυστικές υπηρεσίες είναι πλέον η ποτισμένη με δάκρυα σημαία του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Βροντούσαν πόρτες και παράθυρα όλη τη νύχτα στα μειονοτικά χωριά ψάχνοντας για την γαλανόλευκη.

 

 

 


Δείτε όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top