Χειροπέδες σε εφοπλιστή και τον γιο του στην Τρούμπα

Φέρονται να λογομάχησαν με αστυνομικούς

Περιπολικό

Γνωστός εφοπλιστής και ο γιος του συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής στην Τρούμπα στον Πειραιά μετά από καυγά που είχαν με αστυνομικούς. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν από έναν… σκύλο. Μια γυναίκα που βρισκόταν στην παρέα του εφοπλιστή είχε αφήσει το σκυλάκι της μέσα στο αυτοκίνητό της με αποτέλεσμα αυτό να γαυγίζει. Περαστικοί που το είδαν εξοργίστηκαν και μια γυναίκα κάλεσε την αστυνομία. 

Λίγη ώρα αργότερα η γυναίκα βγήκε από το μαγαζί και οι αστυνομικοί της ζήτησαν να τους ακολουθήσει. Εκείνη τους ζήτησε να πάει να πάρει την τσάντα της και όταν βγήκε έξω ήταν μαζί της ο εφοπλιστής και ο γιος του, ο οποίος πρόσφατα είχε συμμετάσχει σε reality.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνδρες φέρεται να ήταν πολύ εριστικοί προς τους αστυνομικούς, εκτοξεύοντας εναντίον του βρισιές και ρατσιστικά σχόλια. Μάλιστα όταν η ένταση ανέβηκε, φέρεται να χειροδίκησαν εναντίον των αστυνομικών με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

Οι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, ενώ ο εφοπλιστής και ο γιος του το μεσημέρι θα περάσουν από αυτόφωρο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top