Ένας σύγχρονος Κουταλιανός στη Λευκάδα - Έσυρε φορτηγό 14,5 τόνων

Παράξενες εικόνες από την ελληνική επαρχία

Παράξενες εικόνες από την ελληνική επαρχία περιέγραψε η Τασούλα Παπανικολάου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR. 

Λευκάδα

Ένας σύγχρονος Κουταλιανός στη Λευκάδα. Ο λόγος για τον Νίκο Πολίτη, ο οποίος κατάφερε κι έσυρε για αρκετά μέτρα ένα φορτηγό που ζύγιζε 14,5 τόνους. Ο ίδιος ανέβασε το βίντεο στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, γράφοντας ότι αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες, καθώς το οδόστρωμα δεν τον βοηθούσε. Παρόλα αυτά τα κατάφερε! 

Κύθνος

Στην Κύθνο οι ποδοσφαιριστές πήγαν σε αγώνα που γινόταν στη Σέριφο με ... βάρκα, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του portcylades24. Είναι οι παίκτες του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου της Κύθνου.  Έπαιζαν με τον  Μαρπησσαϊκό της Πάρου για το πρωτάθλημα Κυκλάδων. Τα δρομολόγια όμως των πλοίων δεν τους βόλευαν και αναγκάστηκαν να τραβήξουν κουπί για να εμφανιστούν στον αγώνα και να μη χάσουν βαθμούς.

Κοζάνη

Λαχτάρησαν οδηγοί στο  χωριό Πλατανόρευμα στην Κοζάνη, όταν είδαν μπροστά τους μια αρκούδα με το αρκουδάκι της. Είναι η πρώτη φορά που βλέπουν στην περιοχή αρκούδα να κατεβαίνει τόσο κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Φαγητό αναζητούσε από ότι  φαίνεται, καθώς οι οδηγοί την είδαν να πλησιάζει μια νεκρή αγελάδα. Συνιστούν μάλιστα τους περιπατητές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς κανείς δεν τα βάζει με αρκούδα.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top