Οργιάζει το παρεμπόριο λαθραίων τσιγάρων στο παζάρι του Πειραιά

Τα κυκλώματα χρησιμοποιούν μέχρι και μικρά παιδιά

Ακόμη και μικρά παιδιά  χρησιμοποιούν τα κυκλώματα για να πλασάρουν  τα λαθραία τσιγάρα στην αγορά, όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκούμα στο παζάρι του Πειραιά.

Δεκαεξάχρονα παιδιά από το Πακιστάν πουλούν λαθραία τσιγάρα στο παζάρι και μάλιστα στο πιο κεντρικό σημείο στην είσοδο του ηλεκτρικού σταθμού του Πειραιά . 

Όλο το πεζοδρόμιο είναι γεμάτο με εκατοντάδες κούτες με λαθραία τσιγάρα, τα οποία δειγματίζονται κιόλας . 

Τα ποσά που χάνονται από το ελληνικό δημόσιο είναι τεράστια και οι επιτήδειοι εκμεταλλεύονται την φτώχια των ανθρώπων που δείχνουν πρόθυμοι να πληρώσουν ενάμιση ευρώ για ένα  πακέτο λαθραία τσιγάρα.

Στην αυτοψία που έκανε η κάμερα του Star εντόπισε σε πολλά σημεία να γίνεται το παραεμπόριο των τσιγάρων, αλλά και του λαθραίου καπνού να γίνεται από ανθρώπους, οι οποίοι έχουν φυλακιστεί, αλλά εξακολουθούν να κάνουν αυτή την δουλειά.

Ο έλεγχος των αρχών είναι ανύπαρκτος, καθώς πλέον η αγοραπωλησία των λαθραίων τσιγάρων, του λαθραίου καπνού γίνεται σε κεντρικά σημεία της αγοράς. 

Και όλα αυτά μετά τον ντόρο με το σοβαρότατο περιστατικό στη Νίκαια με τον ξυλοδαρμό αστυνομικού, επειδή προσπάθησε σύμφωνα με την αστυνομία να ληστέψει Πακιστανούς που πωλούσαν λαθραία τσιγάρα.   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top