Έβρος: Ποια η σχέση των τριών γυναικών που βρέθηκαν δολοφονημένες

Εφαρμόστηκε ο… νόμος της σαρία;

Το σενάριο πως οι τρεις γυναίκες που βρέθηκαν δολοφονημένες στον Έβρο είναι μια μητέρα με τις δύο κόρες της, δείχνει να επιβεβαιώνεται. 

Φωτογραφίες που εντοπίστηκαν κοντά στα τρία πτώματα και ένα κινητό, αναμένεται να αποκαλύψουν σύντομα τόσο την ταυτότητα των θυμάτων, όσο και το κίνητρο της δολοφονίας.

Οι αστυνομικοί που παίρνουν μέρος στην εξιχνίαση της... άγριας δολοφονίας των τριών γυναικών κοντά στο Πραγγί, έχουν στα χέρια τους φωτογραφίες που απεικονίζουν τρυφερές στιγμές ανάμεσα σε μια μητέρα και τις δύο κόρες της. Τόσο ο σωματότυπος όσο και οι ηλικίες τους, παραπέμπουν στα  θύματα του... επαγγελματία εκτελεστή

Θα… μιλήσει το κινητό
Οι αρχές περιμένουν να... μιλήσει και το κινητό τηλέφωνο που εντοπίστηκε δίπλα σε μια από τις σορούς των δολοφονημένων γυναικών. Είναι βέβαιοι πως σύντομα θα αποκαλύψει κρίσιμα στοιχεία, τα οποία θα βοηθήσουν στην εξιχνίαση ενός εγκλήματος που μοιάζει με τιμωρία από το νόμο της σαρία.

Καραβάνια θανάτου - Νέα τραγωδία με νεκρούς δεκάδες μετανάστες στη Σμύρνη

Θρησκευτικό το κίνητρο
«Εγώ το είχα πει από την αρχή ότι είναι θρησκευτική η δολοφονία αυτών των γυναικών. Γιατί δεν ήταν οικονομικό. Αυτοί όλοι προπληρώνουν πριν φτάσουν στον ποταμό Εβρο. Αν ταξίδευαν με κάποιον που ήξεραν ότι είναι Ισλαμιστής και για μην το φανερώσουν αργότερα βρήκε την ευκαιρία και τους σκότωσε», δήλωσε ο κοινοτάρχης Έβρου, Χάρης Θεοχαρίδης.

Ήταν επαγγελματικό το χτύπημα
Οι τρεις γυναίκες δολοφονήθηκαν με... καίριο χτύπημα κάτω από το πιγούνι. Όπως εξηγεί το ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης, που εξέτασε τις σορούς, ο θάνατος από μια μαχαιριά... ακριβείας στην καρωτίδα είναι ακαριαίος. «Ο άνθρωπος πεθαίνει σ αυτές τις περιπτώσεις από ασφυξία, λόγω του ότι κόβεται η τραχεία και από αιμορραγία, αθρώα αιμορραγία που κοβονται μεγάλα αγγεία» είπε.

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top