Βρέθηκε DNA του Ζακ Κωστόπουλου στο μαχαίρι

Βγήκε το πόρισμα των εγκληματολογικών εργαστηρίων

Κωστόπουλος

DNA του 32χρονου Ζακ Κωστόπουλου εντοπίστηκε στο μαχαίρι που βρέθηκε στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος, όπου έχασε τη ζωή του ο νεαρός. 

Αυτό αναφέρει το πόρισμα των εγκληματολογικών εργαστηρίων. Πάντως στο μαχαίρι δεν είχαν βρεθεί αποτυπώματα του 32χρονου, με την αστυνομία να τονίζει ότι αυτό μπορεί να οφείλεται στο μικρό μέγεθος της λαβής του μαχαιριού, αλλά και στο γεγονός ότι το κράτησαν κι άλλα άτομα. 

Ακτιβιστής και drag queen ο νεκρός στην Κάνιγγος

Το video-σοκ με τον νεκρό ληστή στην Κάνιγγος εξετάζουν οι Αρχές

Ο Ζακ Κωστόπουλος έχασε τη ζωή του στις 21 Σεπτεμβρίου έξω από κοσμηματοπωλείο στην οδό Γλάδστωνος στην πλατεία Κάνιγγος. Βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και σόκαρε το πανελλήνιο δείχνει τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου κι έναν ακόμα άνδρα να κλωτσούν τον νεαρό άνδρα, ο οποίος προσπαθούσε να βγει από το κατάστημα μέσα από τη σπασμένη βιτρίνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. 

Δικηγόρος οικογένειας Ζακ Κωστόπουλου: «Υπάρχει εγκεφαλικό οίδημα»

Ιατροδικαστές για τον 33χρονο Ζακ: «Απροσδιόριστη η αιτία θανάτου»

Θάνατος 33χρονου στην Κάνιγγος: Βρέθηκε μαχαίρι στο κοσμηματοπωλείο

Τα αίτια του θανάτου του 32χρονου σύμφωνα με τους ιατροδικαστές παραμένουν ακόμα αδιευκρίνιστα, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν ο Ζακ Κωστόπουλος μπήκε στο κοσμηματοπωλείο για να ληστέψει ή γιατί ήθελε να προστατευθεί από καυγά που ξέσπασε σε διπλανό κατάστημα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top