Σοκαριστικές εικόνες: Ο νεκρός μετανάστης μετά τη συμπλοκή στη Μαλακάσα

Δέχτηκε άγρια επίθεση και χτυπήματα με τσεκούρι

Μετανάστης Μαλακάσα Νεκρός

Πρωτοφανής ήταν η αγριότητα στη συμπλοκή μεταξύ μεταναστών στη Μαλακάσα, με αποτέλεσμα ένας 31χρονος από τη Συρία να πέσει νεκρός και άλλοι 9 να τραυματιστούν.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν στον καταυλισμό τη νύχτα της περασμένης Παρασκευής και κορυφώθηκαν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου (29 Σεπτεμβρίου).

Συνολικά 11 αλλοδαποί ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν για συμμετοχή στη συμπλοκή, ενώ αναζητείται ένας 25χρονος Αφγανός, ο οποίος μάλιστα φέρεται να συμμετείχε ενεργά στον θανάσιμο τραυματισμό του 31χρονου Σύρου. 

Ένας νεκρός σε αιματηρή συμπλοκή στη Μαλακάσα

Στις φωτογραφίες, βλέπετε το θύμα μετά την άγρια επίθεση και τα χτυπήματα με τσεκούρι που δέχτηκε.

Μετανάστης Μαλακάσα Νεκρός

Αιμόφυρτος, κείτεται πεσμένος στο πάτωμα, με ένα κινητό σφηνωμένο στο στόμα του.

Στην άλλη φωτογραφία, το πτώμα του απεικονίζεται σε ύπτια θέση.

Μετανάστης Μαλακάσα Νεκρός

Μεταξύ των συλληφθέντων για την επίθεση είναι και ένας 28χρονος Αφγανός, ο οποίος φέρεται να κατάφερε στο θύμα τα χτυπήματα με τσεκούρι.

Οι φωτογραφίες αλλά και video από τη θανάσιμη συμπλοκή, αναρτήθηκαν από πρόσφυγες στο Facebook. Η ομάδα λέγεται  «Refugees of Greece».

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος του 31χρονου προήλθε από πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι και στο σώμα από μεταλλική ράβδο, ενώ αρκετοί από τους τραυματίες φέρουν χτυπήματα από μαχαίρι και εξακολουθούν να νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top