Σύμφωνo συμβίωσης υπέγραψε ο Γιάννης Μπουτάρης - Αυτή είναι η σύντροφός του

Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του 75χρονου δημάρχου

Μπουτάρης σύμφωνο συμβίωσης

Τη σχέση του με τη Μαρία Ιωαννίδου επισημοποίησε ο Γιάννης Μπουτάρης.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τη σύντροφό του, πριν από περίπου τρείς εβδομάδες.

Την είδηση έκανε γνωστή μέσω Facebook, ο επίσημος βιογράφος του Αλέξανδρου Ιόλα, Νικόλαος Σταθούλης.

Ο 75χρονος δήμαρχος, είχε γνωστοποιήσει το ευχάριστο γεγονός από την αρχή σε στενούς του συνεργάτες, τους οποίους και είχε κεράσει γλυκά για τον γάμο του.

Μπουτάρης Σύμφωνο Συμβίωσης

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ

Η Μαρία Ιωαννίδου είναι η γυναίκα που ήρθε στη ζωή του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, δύο χρόνια μετά τον χωρισμό του από την Αυστριακή σύντροφό του, Γκαμπριέλα Σάινερ.

Σύμφωνα με παλαιότερο ρεπορτάζ της «Real Life», η Μαρία Ιωαννίδου, δραστηριοποιείται στον χώρο του κοσμήματος και πρόκειται για ένα πολύ γλυκό άνθρωπο που διακριτικά βρίσκεται στο πλάι του 75χρονου Δημάρχου. 

Μπουτάρης Σύμφωνο Συμβίωσης

(Φωτογραφία: Real Life)

Το ζευγάρι που έχει φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα, φροντίζει να περνά τον κοινό χρόνο του σε χαλαρές εξόδους για φαγητό και κρασί.

«Περνάνε πολύ όμορφα μαζί. Είναι χαλαροί, απολαμβάνουν τη συντροφικότητα και ξέρουν καλά τι θέλουν ο ένας από τον άλλον. Υπάρχει εκτίμηση και αγάπη μεταξύ τους», είχε πει άνθρωπος του περιβάλλοντός τους στην εφημερίδα.

Μπουτάρης Σύμφωνο Συμβίωσης

(Φωτογραφία: Real Life)

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η γνωριμία του ζευγαριού κρατά χρόνια. Ο Γιάννης Μπουτάρης είναι στενός φίλος της αδερφής της συντρόφου του, Κατερίνας Ιωαννίδου, με τα κοσμήματα της οποίας μάλιστα ο δήμαρχος της συμπρωτεύουσας έχει φωτογραφηθεί ως μοντέλο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top