«Θα μας κάψω όλους», φώναζε ο 29χρονος που σκότωσε την αδελφή του

Τι κατέθεσε η μητριά του στην αστυνομία

Ένα ψυχολογικό ράκος είναι η μητέρα της 11χρονης, η οποία άκουγε τις απεγνωσμένες κραυγές βοήθειας της μονάκριβης κόρης της, όταν ο ετεροθαλής αδελφός της τη σημάδευε με καραμπίνα. Η ίδια κατέθεσε στην αστυνομία και εξιστόρησε όλα όσα συνέβησαν στο διαμέρισμα της οικογένειας το μεσημέρι της Κυριακής. 

Σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά Άργους», η μητριά του 29χρονου φοιτητή ιατρικής φέρεται να ισχυρίστηκε ότι τίποτα στη συμπεριφορά του νεαρού δεν προμήνυε το κακό που θα ακολουθούσε. Η γυναίκα, πήγε στην τουαλέτα και ξαφνικά άκουσε την κόρη της να φωνάζει “μαμά, μαμά” και άκουσε δύο πυροβολισμούς. To παιδί της ήταν νεκρό. 

Άργος: Ήπιε καφέ στο μπαλκόνι και μετά σκότωσε την 11χρονη αδελφή του

Οικογενειακή τραγωδία στο Άργος: Σκότωσε με όπλο την 11χρονη αδερφή του!

Έντρομη άνοιξε την πόρτα και είδε μπροστά της τον 29χρονο να την σημαδεύει με την καραμπίνα και να της φωνάζει: «Θα μας κάψω όλους».

Στο χέρι του κρατούσε ένα μπουκάλι με οινόπνευμα και άρχισε να περιλούζει με αυτό τα πάντα μέσα στο σπίτι. Η μητέρα κλειδώθηκε στην κρεβατοκάμαρα, βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να φωνάζει σε βοήθεια. Ξαφνικά άκουσε άλλους δύο πυροβολισμούς και σε κατάσταση σοκ βγήκε και αντίκρισε το παιδί της μέσα σε μια λίμνη αίματος. 

Η ίδια, φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι ο 29χρονος πριν από λίγο καιρό έφυγε ξαφνικά από το νοσοκομείο, όπου έκανε την ειδικότητά του, ενώ μια φίλη του είχε καλέσει τον πατέρα του και του είχε πει ότι ο νεαρός έχει πολύ περίεργη συμπεριφορά. 

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο νεαρός είχε μια προβληματική σχέση με τον πατέρα του και σκότωσε την 11χρονη αδελφή του μπροστά στη μητέρα της για να τον εκδικηθεί. 

Ανατριχιαστική είναι η λεπτομέρεια ότι ο 29χρονο σκότωσε την αδελφή του με κυνηγητική καραμπίνα, την οποία κατείχε νόμιμα, χρησιμοποιώντας σκάγια που χρησιμοποιούν στο κυνήγι για αγριογούρουνα. 

Τέλος, η βιολογική του μητέρα, η οποία επίσης κατέθεσε στην αστυνομία, φέρεται να είπε ότι πριν από κάποια χρόνια ο πρώην σύζυγός της επιχείρησε να κλείσει τον νεαρό φοιτητή στο ψυχιατρείο, χωρίς όμως αυτό να επιβεβαιώνεται επίσημα από την αστυνομία. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top