Άνδρας έσπειρε τον τρόμο στο Πάντειο Πανεπιστήμιο - Καταγγελία φοιτήτριας

Περιγράφει την περιπέτειά της στο star.gr

Πάντειο

Έντονη ανησυχία και φόβο έχει προκαλέσει η καταγγελία φοιτήτριας για έναν άνδρα, ο οποίος την ακολουθούσε απειλητικά μέσα στον χώρο του Παντείου Πανεπιστημίου. 

Όπως είπε στο star.gr η Βοντιόνα Βόντα, όλα έγιναν ένα απόγευμα μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου. 

«Ήμουν στον έβδομο όροφο του καινούργιου κτιρίου και περίμενα έναν φίλο μου. Ήμουν εντελώς μόνη μου, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε ένας άνδρας πάρα πολύ τρομακτικός. Ήταν γύρω στα 30 – 40, είχε σημάδια στο πρόσωπό του και το βλέμμα του ήταν ανατριχιαστικό. Άρχισα να περπατώ για να απομακρυνθώ και κατάλαβα ότι με ακολουθούσε. Επιτάχυνα το βήμα μου και το επιτάχυνε κι αυτός. Μου έλεγε διάφορα, αλλά εγώ ήμουν τόσο τρομαγμένη που δεν καταλάβαινα. Την ώρα που με είχε πλησιάσει εμφανίστηκε για καλή μου τύχη ο φίλος μου και ο άνδρας εξαφανίστηκε», είπε η νεαρή φοιτήτρια. 

Μετά από αυτό η Βοντιόνα ήταν αρκετά ταραγμένη και μαζί με τον φίλο της έφυγαν, χωρίς να ενημερώσουν για το περιστατικό. 

«Αυτό ήταν το μεγάλο μου λάθος και το μετανιώνω. Έπρεπε να ενημερώσουμε τουλάχιστον το φυλάκιο για να γνωρίζουν και να έχουν το νου τους», είπε. 

Φρόντισε όμως να αναφέρει την περιπέτειά της στις σελίδες του πανεπιστημίου στο Facebook και όπως προέκυψε ότι και άλλες φοιτήτριες είχαν ανάλογες περιπέτειες. 

«Ανάλογα περιστατικά έχουν σημειωθεί κι άλλες φορές στο πανεπιστήμιο και πραγματικά έχουμε φοβηθεί πολύ. Κάτω από την ανάρτησή μου αρκετά κορίτσια ανέφεραν ότι και άλλοι άγνωστοι τις έχουν παρενοχλήσει και μάλιστα μία από αυτές αποκάλυψε ότι δέχθηκε απειλές από τον άνδρα που την ακολουθούσε ότι  θα βγάλει μαχαίρι», είπε η φοιτήτρια της Κοινωνιολογίας. 

Ακόμα πάντως δεν έχουν κινητοποιηθεί οι πρυτανικές αρχές, καθώς όπως λέει η Βοντιόνα θέλει να κάνει την καταγγελία της οργανωμένα στη σύγκλητο και το πρυτανικό συμβούλιο. 

«Έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα και ετοιμάζουμε ένα κείμενο για να το καταθέσουμε στη σύγκλητο. Πρέπει να ενημερωθούν όλοι ότι υπάρχουν επικίνδυνοι άνθρωποι που μπαίνουν στον χώρο του πανεπιστημίου και πώς μπορούν οι κοπέλες να αντιδράσουν. Φοβάμαι πολύ μην εμφανιστεί ξανά ο ίδιος άνδρας ή κάποιος άλλος και γίνει τίποτα χειρότερο», είπε. 

Ο άνδρας που την ακολούθησε ήταν μελαχρινός με μαύρο κοντό μαλλί, κανονικός στο βάρος και ύψος γύρω στο 1,70 με 1,75. Στο πρόσωπο σημάδια. Φορούσε μαύρα παπούτσια, μαύρο παντελόνι και ριγέ χρωματιστή μπλούζα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top