Ο Εθνοφύλακας στο Star: «Όλα ήταν συμφωνημένα με την Γαλλίδα»

«Δεν είμαι το σεξουαλικό κτήνος που περιγράφουν»

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

«Δεν είμαι το σεξουαλικό κτήνος που περιγραφούν οι τρεις γυναίκες» υποστήριξε στην απολογία του ο 34χρονος εθνοφύλακας, από τη Λαμία, ενώ μιλώντας αποκλειστικά στο Star και στην Τασούλα Παπανικολάου αποκάλυψε ότι όλα ήταν συμφωνημένα με τις γυναίκες που τον κατήγγειλαν. 

«Ήταν  όλα συμφωνημένα. Ήταν οι σεξουαλικές μας προτιμήσεις, ήταν συμφωνημένα Δεν έγινε κάτι χωρίς τη θέλησή της», είπε ο 34χρονος και στην ερώτηση γιατί αντέδρασε έτσι η Γαλλίδα πρώην σύντροφός του απάντησε:

Eθνοφύλακας από τη Λαμία: «Η Γαλλίδα ήθελε να τη δέσω»

Αποκαλύψεις για την αρπαγή στη Λαμία: "Με έκλεισε στο πορτ μπαγκάζ"

«Δεν μπορώ να το καταλάβω κι εγώ γιατί αντέδρασε και έφθασε σε αυτό το σημείο.Θέλω να πιστεύω λόγω ζήλιας γιατί  κατάλαβε ότι υπάρχει άλλη κοπέλα».

Ο 34χρονος εθνοφύλακας επιμένει ότι η ομηρία, η κακοποίηση της Γαλλίδας και οι βιασμοί των άλλων δυο γυναικών ανήκουν στην φαντασία τους.

Η απολογία του στην ανακρίτρια Λαμίας κράτησε τέσσερις ώρες. 

Ομηρία στη Λαμία:«Καλώς ήρθες στη φυλακή σου, θα είσαι πάντα η σκλάβα μου»

«Αν είμαι το σεξουαλικό κτήνος που περιγράφουν, γιατί δε βίασα και δε χτύπησα και τη Laurence; Μόνοι στο σπίτι ήμασταν, υπήρχε και ο χώρος και ο χρόνος», φέρεται να υποστήριξε ο 34χρονος. 

Ο ίδιος υποστήριξε στον ανακριτή ότι η Γαλλίδα είχε ιδιαίτερα γούστα. 

«Η καταγγέλλουσα είχε ιδιαίτερες ερωτικές προτιμήσεις και συγκεκριμένα μαζοχιστικές, αφού της άρεσε να τη δένω ή να δένεται μόνη της, να φιμώνεται, ασχέτως αν το ερωτικό παιχνίδι θα οδηγούσε σε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή. Κατά το χρόνο της πρώτης της επίσκεψης στη Λαμία τα συγκεκριμένα ερωτικά παιχνίδια τα είχαμε δοκιμάσει δύο φορές. Με παρακαλούσε κυριολεκτικά να της φερθώ σαν “αφέντης” και να συνευρεθεί μαζί μου ερωτικά, εξάλλου ήξερα ενδόμυχα,  ότι εκείνη για αυτό το λόγο είχε έρθει, αφού ποτέ δεν είχε ξεπεράσει τη σχέση μας», φέρεται να είπε. 

Ο 37χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Η  Γαλλίδα βρίσκεται ήδη στην πατρίδα της, η 24χρονη φίλη του που κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία μένει σε συγγενικά της πρόσωπα και οι δύο γυναίκες που τον κατηγορήσαν για βιασμό νιώθουν όπως δηλώνουν ότι έφυγε ένα βάρος από πάνω τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top