Δολοφονία 22χρονου φοιτητή στον Λαγανά – Τον κλωτσούσαν αλύπητα στο κεφάλι

Οι 6 κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι οκτώ συλληφθέντες για τον άγριο ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 22χρονου Μπακάρι Χέντερσον στη Ζάκυνθο, τον Ιούλιο του 2017.

Οι στιγμές της άγριας δολοφονίας του Αμερικανού τουρίστα κατά τη διάρκεια των διακοπών του στον Λαγανά αναβίωσαν σήμερα Παρασκευή στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πατρών. 

 

Ξεκινά η δίκη για τη δολοφονία του Αμερικανού στη Ζάκυνθο

Εξαιτίας μίας selfie έχασε τη ζωή του ο 22χρονος Αμερικανός τουρίστας στο Λαγανά

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα,  οι έξι από τους συλληφθέντες  κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Χτύπησαν τον 22χρονο με απανωτές κλωτσιές στο κεφάλι και στον αυχένα. Ο ένας χρησιμοποίησε και σιδηρογροθιά. 

Ο μπάρμαν κατηγορείται για άμεση συνεργεία στην απόπειρα ανθρωποκτονίας καθώς έσπρωξε το θύμα με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα και να συνεχίσουν οι υπόλοιποι να τον χτυπούν. 

Και οι άλλοι δύο κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Τον κλώτσησαν οκτώ φορές στον κορμό, με σκοπό να του προκαλέσουν αιμορραγία. 

Αναλυτικότερα:

Ο 1ος κατηγορούμενος τον χτύπησε στο πρόσωπο με σιδηρογροθιά. 
Ο 3ος και ο 4ος τον κλώτσησαν έξι και δυο φορές αντίστοιχα στον κορμό. 
Ο 5ος κατηγορούμενος τον κλώτσησε στο κεφάλι.
Ο 6ος τον κλώτσησε με το δεξί του πόδι στην πλάτη και τον αυχένα με αποτέλεσμα ο 22χρονος να πέσει κάτω και να χάσει τις αισθήσεις του.

Στη συνέχεια πάλι με το δεξί του πόδι συνέχισε να τον κλωτσάει. 
Ο 7ος τον κλώτσησε με το αριστερό πόδι δύο φορές στο κεφάλι

Ο 8ος τον χτύπησε 8 φορές στο κεφάλι και ο 9ος άλλες δυο φορές. Ο μπάρμαν απώθησε βίαια το θύμα με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο οδόστρωμα. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο βοήθησε με αυτόν τον τρόπο τους υπόλοιπους να τον χτυπάνε με αποτέλεσμα τον θάνατό του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top