Αποκλειστικό Star: Νέα αυτοψία στο τελευταίο δρομολόγιο της Ειρήνης Λαγούδη

Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατό της

Νέα αυτοψία στην τελευταία διαδρομή της Ειρήνης Λαγούδη έκαναν την Κυριακή οι ερευνητές που έχει ορίσει η οικογένειά της και τα στοιχεία είναι αποκαλυπτικά.

Η κάμερα του Star και η ρεπόρτερ Τασούλα Παπανικολάου βρέθηκαν στο χωριό της Ειρήνης, την Κατοχή, από όπου έφυγε η άτυχη γυναίκα, ξεκινώντας το δρομολόγιο που αποδείχθηκε μοιραίο. 

Στη νέα αυτοψία οι ερευνητές ακολούθησαν βήμα βήμα τη διαδρομή της Ειρήνης Λαγουδη, ώστε να δώσουν μια λογική εξήγηση στις κινήσεις που έκανε πριν πεθάνει.

Η Ειρήνη σταμάτησε στο πρατήριο υγρών καυσίμων στο χωριό Κεφαλόβρυσο και γέμισε ένα μπιτόνι με 20 λίτρα πετρέλαιο κίνησης. Το πρατήριο απέχει μόλις 20 λεπτά από το σπίτι της και οι ερευνητές της οικογένειάς της απορούν γιατί επέλεξε το συγκεκριμένο πρατήριο. 

Η αυτοψία των ερευνητών κατέληξε στη λίμνη Τριχωνίδα, στην παραλία Μυρτιά, όπου βρέθηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη. Εννέα μήνες μετά το θάνατό της, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι κάποιος την περίμενε εκεί. 

«Για να φτάσουμε από την Κατοχή στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η Ειρήνη, χρειαστήκαμε δύο ώρες. Τον καιρό μάλιστα που χάθηκε η γυναίκα έβρεχε, οι συνθήκες ήταν άσχημες, που σημαίνει ότι το μικρό αυτοκίνητό της αντιμετώπισε δυσκολίες για να φτάσει στη λίμνη. Ένας λογικός άνθρωπος φτάνει στο ασφαλές συμπέρασμα ότι για να κάνει κάποιος αυτή τη διαδρομή και να φτάσει μέχρι τη λίμνη θα πρέπει να υπήρχε κάποια πολύ μεγάλη ανάγκη ή της είπαν ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη», δήλωσε στο Star ο δικηγόρος της οικογένειας Λαγούδη, Βασίλης Ταουξής. 

Οι ερευνητές της οικογένειας θα αναλύσουν τα στοιχεία από τη νέα αυτοψία και θα τα συγκρίνουν με τα όσα έχουν στη διάθεσή τους, τους τελευταίους εννέα μήνες. 

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top