Γρίφος παραμένει η δολοφονία του φαρμακοποιού

Η περιγραφή του δράστη και οι αναζητήσεις της ΕΛΑΣ

«Δολοφονία -  πραγματικό γρίφο» χαρακτηρίζουν έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ τη δολοφονία του φαρμακοποιού στο  Ψυχικό. 

Οι αστυνομικοί αν και έχουν να εξιχνιάσουν μια στυγερή δολοφονία που δείχνει να έγινε ακόμη και από πληρωμένο δολοφόνο, ωστόσο, δεν έχουν..  κίνητρο και δεν μπορούν να καταλάβουν τι ήταν αυτό που όπλισε το χέρι του άγνωστου δράστη. 

Μέχρι στιγμής,  τα μοναδικά στοιχεία που έχουν, είναι η περιγραφή του δολοφόνου από αυτόπτες μάρτυρες, που κάνουν λόγο για έναν μεγαλόσωμο άνδρα 45-50 ετών, με σκούρα βερμούδα και καπέλο τζόκεϊ να κρύβει το πρόσωπό του.

Για το λόγο αυτό  έχουν πάρει οπτικό υλικό από πολλές κάμερες ασφαλείας αλλά και διαχείρισης κυκλοφορίας,  αναζητώντας και το λευκό αυτοκίνητο με το οποίο, σύμφωνα πάντα με αυτόπτες μάρτυρές, κατάφερε να διαφύγει. 

Τη Δευτέρα, με την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να μπουν στο μικροσκόπιο του εγκληματολογικών ερευνών,  οι βολίδες από το περίστροφο με το οποίο δολοφονήθηκε ο άτυχος φαρμακοποιός, για να εξακριβωθεί μήπως το όπλο είχε χρησιμοποιηθεί και σε άλλη εγκληματική ενέργεια. 

Το σημαντικότερο ωστόσο είναι, όταν πια τα μέλη της  οικογένειας του θύματος ξεπεράσουν το σοκ της δολοφονίας, να μπορέσουν να δώσει κάποια σημαντικά στοιχεία που θα σκιαγραφήσουν το πιθανό κίνητρο, ώστε οι αστυνομικές έρευνες να πάρουν κάποια συγκεκριμένη κατεύθυνση για την αναζήτηση του πιθανού δράστη.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top