Ερωτική απογοήτευση (;) πίσω από τον θάνατο της 20χρονης στη θαλαμηγό

Πριν βρεθεί νεκρή έπινε κοκτέιλ σε μπαρ της Κεφαλονιάς με τους φίλους της

Δείτε το βίντεο από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR της Τετάρτης 5/9

Μυστήριο εξακολουθεί να υπάρχει γύρω από τον θάνατο του 20χρονου μοντέλου, που βρέθηκε κρεμασμένο με σκοινιά, σε θαλαμηγό στην Κεφαλονιά.

Για απαγχονισμό της 20χρονης στη θαλαμηγό μιλά ιατροδικαστής

Οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν την αιτία που οδήγησε τη Sinead McNamara στην αυτοκτονία. Πληροφορίες που επικαλείται η Daily Mail μιλούν για ερωτική απογοήτευση. Η κοπέλα φέρεται να είχε χωρίσει πρόσφατα από τον αγαπημένο της και μάλιστα όχι με τον καλύτερο τρόπο. 

Την ίδια ώρα, μαρτυρία μιλά για τις τελευταίες ώρες της κοπέλας, πριν βρεθεί νεκρή. Η Sinead McNamara επισκέφθηκε μπαρ της Κεφαλονιάς, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος της θαλαμηγού. «Η 20χρονη ήπιε δύο κοκτέιλ με βότκα κι έφαγε ένα κλαμπ σάντουιτς. Ήταν 19:30 το απόγευμα, όταν έφυγαν όλοι μαζί» λέει ο μάνατζερ του μπαρ στη Daily Mail. «Γύρω στη 1 τα ξημερώματα ξαναήρθαν στο μαγαζί. Την τελευταία φορά που την είδα, χόρευε πάνω σε μια καρέκλα! Είχε καλή διάθεση και έδειχναν να περνούν καλά» καταλήγει.

Η αστυνομία εξετάζει το κινητό και τους λογαριασμούς της στα social media, ενόσω αναμένονται τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις. 

Η μητέρα και η αδελφή της 20χρονης βρίσκονται στην Ελλάδα. Θα παραλάβουν τη σορό της και θα τη μεταφέρουν στην πατρίδα τους, το Σίδνεϊ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top