Δράστες Φιλοπάππου: «Κρύβαμε μαχαίρια στον λόφο για να επιτεθούμε»

Το σχέδιο θωράκισης του Λόφου βρίσκεται ακόμα στα χαρτιά

Ξέφραγο αμπέλι παραμένει ο λόφος του Φιλοπάππου τρεις εβδομάδες μετά τον τραγικό θάνατο του 25χρονου φοιτητή. Στις καταθέσεις τους οι τρεις δράστες ομολόγησαν πως δρούσαν τη νύχτα στην περιοχή και που έθαβαν τα μαχαίρια τους. 

Το σχέδιο θωράκισης του Λόφου βρίσκεται ακόμα στα χαρτιά. Προβλέπει  μόνο μια είσοδο και έξοδο κάμερες ασφαλείας, νέες λάμπες φωτισμού και περιπολίες.

Σε μια από τις δεκάδες εισόδους που οδηγούν στο λόφο του Φιλοπάππου, 50 μέτρα από το θέατρο Δώρα Στράτου, η πόρτα είναι διακοσμητική και το φυλάκιο πίσω κλειστό.  

Δεν είναι το μοναδικό σημείο. Έξι σημεία  είναι παγίδες. Σημεία που μπαινοβγαίνουν ανενόχλητες  οι συμμορίες και επιτίθενται στους πολίτες.

Κοντά στο θέατρο της Δώρας Στράτου, στο παλαιό Αστεροσκοπείο και στο χώρο  κοντά στο λατομείο Καμπά. Στο λόφο σήμερα συναντήσαμε μια παρέα φίλων. Οι συμμορίες παραμονεύουν ακόμα και  την ημέρα, μας είπε ο Γιώργος. 

«Κάναμε επιθέσεις με μαχαίρια που θάβαμε στου Φιλοππάπου», είπαν στην αστυνομία οι τρεις δράστες για τη δολοφονία του Νικόλα Μουστάκα στις 16 Αυγούστου.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top