ΑΔΜΗΕ: Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση της βλάβης στην ηλεκτροδότηση

Δείτε την σχετική ανακοίνωση

διακοπή ρεύματος

Πρώτη δημοσίευση: 2018-08-22 15:54

«Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση της βλάβης σε ό, τι αφορά το Δίκτυο Μεταφοράς. Η ομαλή ηλεκτροδότηση των περισσότερων περιοχών της Αττικής που επηρεάστηκαν έχει ήδη αποκατασταθεί», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΑΔΜΗΕ.

«Στο αμέσως επόμενο διάστημα», προστίθεται, «αναμένεται η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στο σύνολο των περιοχών. Τα ακριβή αίτια του συμβάντος βρίσκονται υπό διερεύνηση και θα υπάρξει ενημέρωση στη συνέχεια».

«Ο ΑΔΜΗΕ ζητά συγγνώμη από τους πολίτες της Αττικής για την ταλαιπωρία που υπέστησαν εξαιτίας των διακοπών ρεύματος», καταλήγει η ανακοίνωση.

Τι συνέβη 

Μπλακ άουτ στη μισή Αττική έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης, με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς ρεύμα δεκάδες περιοχές όπως Χαλάνδρι, Μαρούσι, Γλυφάδα, Άλιμος, Καισαριανή, Ηλιούπολη, Παγκράτι και Πόρτο Ράφτη, ενώ δεκάδες φανάρια να είναι εκτός λειτουργίας και να προκληθεί χάος στους δρόμους.

Διακοπή ρεύματος στη μισή Αττική – Δεκάδες εγκλωβισμένοι σε ασανσέρ

Η επίσημη ανακοίνωση από τον ΑΔΜΗΕ

«Σήμερα στις 14.12 λόγω βλάβης που από τις έως τώρα ενδείξεις έλαβε χώρα σε μετασχηματιστή του δικτύου διανομής στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Παλλήνης, υπήρξε απώλεια τροφοδότησης φορτίων που επηρέασε περιοχές της Αττικής. 

Οι ενέργειες για την αποκατάσταση ξεκίνησαν αμέσως και αναμένεται η σταδιακή τροφοδότηση των φορτίων το αμέσως επόμενο διάστημα. Ο ΑΔΜΗΕ θα ενημερώνει διαρκώς για τις εξελίξεις».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top