Βίντεο ντοκουμέντο: Άγρια συμπλοκή μεταξύ συμμοριών στο Μοναστηράκι

Ο 20χρονος χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο επιτίθονταν σε τουρίστες

Μετά από έρευνες ημερών συνελήφθη τελικά ο φόβος και ο τρόμος του Φιλοπάππου. Ο 20χρονος χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο επιτίθονταν σε τουρίστες και παρέες ανηλίκων με σκοπό να τους ληστέψει. Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR εξασφάλισε  βίντεο ντοκουμέντο.

Έχει μόλις προηγηθεί άγρια συμπλοκή μεταξύ μελών συμμορίας που δρα στο Μοναστηράκι. Οι δυο άντρες που βλέπετε στο βίντεο ντοκουμέντο έχουν δεχθεί επίθεση με σπασμένα μπουκάλια στα χέρια και στα πόδια, ενώ ο τρίτος στην πλάτη.

Κύριος ρόλος τους το αλισβερίσι ναρκωτικών, ενώ δε λείπουν ληστείες και επιθέσεις σε τουρίστες και περαστικούς. Όπως φαίνεται και από την εικόνα το deal και το μοίρασμα των κλοπιμαίων δεν πρέπει να πήγε και τόσο καλά με αποτέλεσμα να … «μιλήσει» η βία! Ευτυχώς η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση και δεν είχαμε θύματα και παράπλευρες απώλειες.

Στέκι αυτών των συμμοριών και ο λόφος του Φιλοπάππου. Δε διστάζουν να βάλουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, αρκεί να αρπάξουν ακόμη και μερικά ψιλά.

Τελευταίο περιστατικό ο 20χρονος «εφιάλτης» των τουριστών. Μόλις έπεφτε το σκοτάδι έστηνε καραούλι πίσω από δέντρα και φυλλωσιές, εντόπιζε τα θύματά του και μ’ ένα σπασμένο μπουκάλι στο χέρι τα ακολουθούσε. Μόλις απομονωνόντουσαν, χτυπούσε με απίστευτη βιαιότητα  αρπάζοντας  χρήματα, χρυσαφικά, κινητά και ότι άλλο πολύτιμο έβρισκε.

Ο δράστης συνελήφθη ενώ αναζητούνται οι συνεργοί του. Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 4 περιπτώσεις επιθέσεων με την έρευνα να συνεχίζεται.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top