Νέες εικόνες φρίκης από την κόλαση φωτιάς στο Μάτι

Αυτοκίνητο πέρασε μέσα από τις φλόγες

Νέα ντοκουμέντα από την  κόλαση φωτιάς βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Στην παραλία του ναυτικού Ομίλου στο Μάτι, στοιβάχτηκαν δεκάδες άνθρωποι προκειμένου να σωθούν από τις φλόγες που τους είχαν περικυκλώσει.

Ο Νίκος Βερυκοκίδης είναι ο άνθρωπος που με τιτάνια ψυχραιμία κατέγραψε τις εικόνες Αποκάλυψης από την παραλία του Ναυτικού ομίλου Ματιού στο τέρμα της κυανής Ακτής. 

Τα βράχια  ήταν γεμάτα από κόσμο, ενώ πολλοί είχαν ήδη μπει στην θάλασσα. Συγγενείς τους επικοινωνούσαν μαζί τους για να μάθουν την κατάσταση που βρίσκονται.

Oι άνθρωποι έσκυβαν για να προστατευθούν από τις καύτρες.  

Έβρεχαν στη θάλασσα τα ρούχα τους και τα έβαζαν στο πρόσωπό τους για να καταφέρουν να πάρουν αναπνοές. 

Αποσβολωμένοι, μη μπορώντας να κάνουν τίποτα περίμεναν από τη θάλασσα την λύτρωση.  Όμως ήταν αδύνατον να προσεγγίσει κάποιο σκάφος με αποτέλεσμα να παραμένουν αποκλεισμένοι στο έλεος του Θεού.

Επικρατούσε ο απόλυτος πανικός. Απόγνωση, φόβος και ταραχή στα πρόσωπα  ανθρώπων που είχαν εγκλωβιστεί στο λιμανάκι χωρίς να έχουν διαφυγή. Πίσω τους ήταν η φωτιά μπροστά τους ήταν η θάλασσα. 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΕΡΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΜΑΤΙ

Σε ένα άλλο βίντεο ντοκουμέντο, δυο άτομα έχουν  εγκλωβιστεί  στις φλόγες με το αυτοκίνητο. Ο συνοδηγός με το κινητό του καταγράφει την φλεγόμενη περιοχή στο Μάτι. Παντού φωτιές και καπνός. Ο οδηγός, με μηδενική ορατότητα αναπτύσσει ταχύτητα για να μπορέσει να  απομακρυνθεί από την περιοχή.  

Περνά μέσα από την φωτιά με κίνδυνο να  γίνει παρανάλωμα, αλλά δεν έχει άλλη επιλογή για να μπορέσει  να γλιτώσει. Πολλοί οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα δρομάκια που δεν οδηγούν πουθενά.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top