Τούρκοι επενδύουν ακίνητα στην Ελλάδα και αποκτούν Χρυσή βίζα

Οι Τούρκοι τρίτοι σε "golden visa" στην Ελλάδα

Η ανασφάλεια για την πολιτική κατάσταση στην Τουρκία έχει οδηγήσει πολλούς Τούρκους να αποκτήσουν άδεια διαμονής στην χώρα μας. Μάλιστα μεγάλη εταιρία real estate στην Αγκυρα απέκτησε franchise στην Αθήνα.

Οι διώξεις Ερντογάν στη γείτονα έχουν οδηγήσει καθηγητές Πανεπιστημίου, δικαστικούς, γενικότερα άτομα της ανώτερης μορφωτικής και κοινωνικής τάξης να αποκτούν χρυσή βίζα στην χώρα μας αγοράζοντας ακίνητα 
 «Πράγματι η Τουρκία είναι χωρισμένη στα δύο πολλοί φοβούνται.» τόνισε ο Mehmet Derek

Ο Mehmet Derek μένει στην Τουρκία, αλλά αγόρασε ακίνητο στην χώρα μας 

Η μεγαλύτερη REAL ESTATE εταιρία της Τουρκίας απέκτησε franchise γραφεία στην Ελλάδα.

Θεοδώρα Ηλίεβα Ιδιοκτήτρια Turyap Athens Για να πάρει κάποιος χρυσή βίζα πρέπει να επενδύσει πάνω από 250 χιλιάδες ευρώ και να αγοράσει κάποιο ακίνητο ένα οικόπεδό ή κάποια ακίνητη περιουσία. Όντως υπάρχει ένα μεγάλο κύμα Τούρκων Η Ελλάδα είναι η πιο κοντινή τους χώρα… ανά πάσα στιγμή μπορούν να έρθουν. 
 

Φθηνή η χρυσή Βίζα στη Ελλάδα 

Ένα ακόμα λόγος που προτιμούν την χώρα μας είναι οικονομικός. Αφού η golden visa στοιχίζει 250 χιλιάδες ευρώ, όταν για παράδειγμα στην Κύπρο το ποσό φτάνει τις 300.000, ενώ σε Ισπανία 500.000 ευρώ 

Golden Visa

Ελλάδα 250 χιλιάδες ευρώ
Κύπρος 300.000
Ισπανία 500.000 ευρώ
Θεοδώρα Ηλίεβα Ιδιοκτήτρια Turyap Athens « Αγοράζουν το ακίνητο, και γυρίζουν πίσω στην πατρίδα τους τη χρυσή βίζα την χρειάζονται για να μπορούν να φύγουν ανά πάσα στιγμή από την χώρα τους αν χρειαστεί» Τονίζει η ιδιοκτήτρια του Turyap Athens Θεοδώρα Ηλίεβα.

Στα τελευταία 2 χρόνια έχουν εκδοθεί περίπου 230 άδειες χρυσής βίζας, σε Τούρκους.

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του STAR  με την Κατερίνα Παπακωστοπούλου 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top