Πνίγηκε 15χρονος σε λίμνη

Είχε πάει με φίλο του για μπάνιο

Πνιγμός 15χρονου

Ένας 15χρονος ανασύρθηκε νεκρός το απόγευμα της Πέμπτης από το φράγμα της Παπαδιάς στη Φλώρινα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος έφηβος είχε πάει μαζί με έναν φίλο του για μπάνιο στη λίμνη, όμως η βόλτα τους είχε τραγική κατάληξη. 

Ο φίλος του 15χρονου ενημέρωσε τους συγγενείς του παιδιού, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία και την πυροσβεστική, αλλά ήταν αργά, αφού ανασύρθηκε νεκρός. 

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής το φράγμα της Παπαδιάς είναι περιφραγμένο, ενώ υπάρχει και πινακίδα που απαγορεύει την είσοδο μέσα στο χώρο. Όμως το σημείο που μπήκαν τα παιδιά είναι προσβάσιμο, καθώς εφάπτεται με δασικό δρόμο που εξυπηρετεί καθημερινές ανάγκες αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής και δεν έχει περιφραχτεί. 

Μάλιστα, πολύ συχνά κάτοικοι πάνε για να κολυμπήσουν στη λίμνη, παρά τις απαγορεύσεις ή ψαρεύουν. 

Το star.gr επιχείρησε να επικοινωνήσει με τους υπεύθυνους λειτουργίας του φράγματος, αλλά ο ένας μας παρέπεμπε στον άλλο, χωρίς να μπορέσουμε να πάρουμε κάποια επίσημη απάντηση για το αν είναι φυλασσόμενος ή όχι χώρος. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος 15χρονος ήταν παιδί πολύτεκνης οικογένειας και είχε άλλα τέσσερα αδέλφια. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 18:00 στο νεκροταφείο της Μελίτης.

Το αστυνομικό τμήμα Βεύης διενεργεί έρευνα για το συμβάν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top