Θύμα ξυλοδαρμού είχε πέσει ο 14χρονος λίγο πριν αυτοκτονήσει

Νέα στοιχεία στο φως για τα αίτια που οδήγησαν το παιδί στην αυτοκτονία

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για τον 14χρονο και τα αίτια που τον οδήγησαν να αφαιρέσει τη ζωή του τα ξημερώματα της Κυριακής. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες το παιδί είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού λίγες μέρες πριν κρεμαστεί στο μπαλκόνι του δωματίου του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτοκτονία 14χρονου: Στο μικροσκόπιο το τηλέφωνο και το ημερολόγιό του

Υπόθεση θρίλερ για την αστυνομία η αυτοκτονία του 14χρονου μαθητή

Αυτοκτονία 14χρονου: Oι αποκαλύψεις των συμμαθητών του για το bullying

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Τα Νέα» στις 25 Ιουνίου γύρω στις 21:00 το βράδυ ο 14χρονος βρισκόταν μαζί με φίλες του στην πλατεία της Αγίας Τριάδας στην Αργυρούπολη. 

Μαζί με την παρέα του κάθονταν σε ένα παγκάκι και ακριβώς απέναντί του, καθόταν μια άλλη παρέα αγοριών, ανάμεσά τους κι ένας μαθητής από το σχολείο του. 

Ο συμμαθητής του τον πλησίασε με απειλητικές διαθέσεις γιατί ο 14χρονος κοιτούσε προς το μέρος του. Το παιδί επιχείρησε να φύγει, αλλά ο συμμαθητής του τον χτύπησε με κλωτσιές και μπουνιές. Είχε μάλιστα τραυματιστεί, αλλά δεν έδωσε συνέχεια και από ότι φαίνεται δεν το είπε και στους γονείς του. 

Πλέον οι αρχές εξετάζουν τόσο το κινητό τηλέφωνο του παιδιού, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι δέχθηκε απειλητικό τηλεφώνημα μετά από το πάρτι και ελάχιστες ώρες πριν αυτοκτονήσει, όσο και το ημερολόγιό του. 

Σήμερα στις 18:00 η οικογένεια και οι φίλοι του θα τον αποχαιρετίσουν για τελευταία φορά στο κοιμητήριο της Αργυρούπολης. 
 

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του STAR με την πόπη Τσαπανίδου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top