Ποιος ήταν ο 42χρονος που βρήκε τραγικό θάνατο σε ασανσέρ αυτοκινήτων

Το αδιανόητο δυστύχημα σε εταιρία στη Νέα Σμύρνη

Οικονομικός σύμβουλος της εταιρίας «Grant Thornton» ήταν ο άνδρας που το πρωί της Πέμπτης βρήκε τραγικό θάνατο σε ασανσέρ αυτοκινήτων.

Το αδιανόητο δυστύχημα συνέβη στο υπόγειο πάρκινγκ της εταιρίας στην οποία εργαζόταν ο 42χρονος.

Ο άτυχος οικονομικός σύμβουλος οδηγούσε ένα Mini Cooper και περίμενε να μπει στο ασανσέρ των αυτοκινήτων για να κατέβει στο υπόγειο πάρκινγκ, κάτι που έκανε τα τελευταία 20 χρόνια.

Για κάποιο λόγο όμως πάτησε το γκάζι πριν ανοίξουν οι πόρτες, τις έσπασε και έπεσε με το αυτοκίνητο στο κενό του φρεατίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέα Σμύρνη: Έπεσε με ΙΧ σε ασανσέρ αυτοκινήτων και σκοτώθηκε

Αποτέλεσμα ήταν ο 42χρονος άνδρας να βρει τραγικό θάνατο καθώς το αυτοκίνητό του έπεσε με το μπροστινό μέρος από ύψος 10 μέτρων σε ένα υπόγειο πάρκινγκ τουλάχιστον τριών ορόφων.

Η εταιρία «Grant Thornton» έβγαλε ανακοίνωση για το περιστατικό ενώ συνεργάζεται με τις Αρχές ώστε να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα για το ατυχές συμβάν, εκφράζοντας την λύπη της στην οικογένεια του άτυχου 42χρονου:

«Ο εκλιπών ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας της Grant Thornton τα τελευταία 20 χρόνια, και ιδιαιτέρως αγαπητός σε όσους είχαν το προνόμιο να τον γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί του. 

Ο άδικος χαμός αυτού του σπάνιου ανθρώπου είναι τεράστια απώλεια για όλους στην Grant Thornton.

Ως Grant Thornton, συνεργαζόμαστε αδιαλείπτως με τις αρμόδιες αρχές και τα εμπλεκόμενα μέρη, ώστε να απαντηθούν, το συντομότερο δυνατόν, όλα τα ερωτήματα σχετικά με το ατυχές συμβάν που στοίχισε τη ζωή στο συνάδελφό μας.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2018 στις 17:00, στο Κοιμητήριο Μεταμορφώσεως. Η οικογένεια, αντί στεφάνων, παρακαλεί όποιον επιθυμεί, να κάνει δωρεά στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Η εταιρία θα παραμείνει κλειστή την ημέρα της κηδείας ως ένδειξη πένθους.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και των εργαζομένων της Grant Thornton, εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του και αποφασίζουμε ότι θα προβούμε σε έμπρακτη στήριξή της οικογένειάς του».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top