Τύμπανα αλυτρωτισμού από την Αλβανία

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Αυτοκίνητο που εχει πατήσει "γκάζι" στο αντίθετο ρεύμα θυμίζει η τακτική ακραίων Αλβανών. Μέχρι τώρα μας θύμιζαν τις αλυτρωτικές τους διαθέσεις είτε μέσα απο ντοκιμαντέρ...

 

Είναι η Πάργα μια απο τις πιο όμορφες περιοχές της Τσαμουριάς. Πόλεις , χωριά ..όλα εδάφη της Τσαμουριάς, που το 1913 στη διάσκεψη του Λονδίνου "ξεριδώθηκαν " απο την Αλβανία και δόθηκαν στην Ελλάδα .

Είτε απειλώντας μας μεσω τραγουδιών με την "Ενωμένη  Αλβανία" που είναι ο μεγάλος τους καημός....

Τώρα το πήγαν ένα βήμα παραπέρα φτάνοντας μέχρι τα ελληνοαλβανικά σύνορα .

Τσάμηδες συγκεντρώθηκαν σήμερα  στο μνημείο που εχουν ανεγείρει  στους Αγίους Σαραντα για τα θύματα της γενοκτόνιας απο τους Ελληνες ,οπως ισχυρίζονται , και στη συνέχεια με σημαίες και συνθήματα κατευθύνθηκαν προς το Μαυρομάτι Θεσπρωτίας (χαρτης που βρίσκεται) 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΤΑ ΕΔΆΦΗ ΜΑΣ

Το παιχνίδι των υποτιθέμενων χαμένων εδαφών φαίνεται πως παίζει και ο πρώην πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα.

Ολα αυτα με τη συμφωνία μεταξυ των δυο χωρών να είναι κοντά και με τον  Ραμα να κάνει περιοδείες στη Βόρεια Ηπειρο μιλώντας ελληνικά οπως έκανε χθές στου Αγίους Σαράντα .

ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Οι Αλβανοί δεν έχασαν πάντως ευκαιρία να μας δείξουν τις διαθέσεις τους ούτε στο μουντιαλ.Οι αλβανικής καταγωγής παίχτες της Ελβετίας Τζάκα και Σακίρι πανηγύρισαν τη νίκη τους σχηματίζοντας προκλητικά με τα χέρια τους  τον αλβανικό αετό μπροστα στους σέρβους φιλάθλους.

 

Δείτε περισσότερα στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top