Ξενοδοχεία σκύλων για ξέγνοιαστες διακοπές!

Δείτε στο βίντεο πρότυπους χώρους για τον σκύλο σας

Για τους περισσότερους που έχουν κατοικίδιο στο σπίτι οι καλοκαιρινές διακοπές αποτελούν μια σπαζοκεφαλιά. Τα ερωτήματα «Πού θα το αφήσω; Θα είναι καλά εκεί, όπου θα μείνει; Θα το προσέχουν, όπως εγώ;» βασανίζουν το μυαλό όσων έχουν στην κατοχή τους ένα κατοικίδιο.

Λύση στον «πονοκέφαλο» αυτόν έρχονται να σας δώσουν τα ξενοδοχεία ζώων, τα οποία έπειτα από έρευνα που κάναμε διαπιστώσαμε ότι είναι ιδανικά για τα κατοικίδια σας. Οι τιμές στους χώρους φιλοξενίας είναι προσιτές και κυμαίνονται από 10-30 ευρώ ανά ημέρα.

Επικοινωνήσαμε με τον κ. Κωνσταντίνο Κωνστανταράκη ιδιοκτήτη μια εντυπωσιακής και σύγχρονης πανσιόν. Το «Ι love dogs» αντιπροσωπεύσει πλήρως τον ίδιο και την επιχείρηση του και το καταλάβαμε κατά την συνομιλία μας. Το όραμα του για να δημιουργήσει αυτό τον μοναδικό χώρο στην Ευρώπη όπως μας είπε, ήταν η τρομερή αγάπη του για τα σκυλιά. Ένας άνθρωπος που έκανε το χόμπι του επάγγελμα.

To star.gr λοιπόν σας προτείνει 5 μέρη στην Αττική, όπου οι τετράποδοι φίλοι σας δεν θα φιλοξενηθούν απλά, αλλά θα κάνουν ταυτόχρονα και τις διακοπές τους.

I love dogs, Βαρυμπόμπη

Το «I love dogs» είναι ένα πρότυπος χώρος φιλοξενίας για το σκύλο σας. Μια μεγάλη έκταση με γκαζόν και πισίνες θα προσφέρουν στο κατοικίδιο σας μια συναρπαστική εμπειρία, την οποία θα την θυμάται για πάντα. Ένας πραγματικός σκυλοπαράδεισος, χωρίς αλυσίδες και κλουβιά.

Pallini Kennels Athens Pet Resort, Παλλήνη

Ένας ακόμα πολύ όμορφος χώρος για το σκύλο σας εγγυάται στο κατοικίδιο σου ασφαλής και όμορφες διακοπές. Ένα ξενοδοχείο με το οποίο θα ξεγνοιάσετε, καθώς ξέρετε πως έχετε αφήσει τον τετράποδο φίλο σας σε πολύ «καλά» χέρια.

Smart dog, Αχαρνές

Η smartdog είναι μια πανσιόν «φτιαγμένη» με πολλή αγάπη και μεράκι για τους πιο πιστούς φίλους του ανθρώπου. Η εμπειρία ετών την καθιστούν ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία σκύλων.

 Avra Farm, Ελαιώνας Θηβών

Με μια έκταση 22.000τ.μ. στη Θήβα, η Αvra Farm, είναι ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία στη χώρα. Η μεταφορά των κατοικίδιων σας γίνεται από την Αθήνα και αυτό που θα βιώσουν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο θα είναι μοναδικό. Θα νιώσουν καλύτερα και από το σπίτι τους.

Cats n dogs,Κορωπί

Με «όπλο» τη ζεστή φιλοξενία και τις συνθήκες πολυτελούς διαμονής, οι γάτες σας ή τα σκυλάκια σας θα ζήσουν όμορφες στιγμές μακριά σας. Η εμπειρία τους θα ανταποκριθεί πλήρως στις ανάγκες του κατοικίδιου σας.

Χαρίστε και εσείς, λοιπόν, μοναδικές διακοπές στους πιστούς σας φίλους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top