Απολογούνται σήμερα τα δυο αδέλφια για τη δολοφονία 70χρονου – Άφαντο το πτώμα του

Τα ίχνη του άτυχου άνδρα είχαν χαθεί από τις 7 Μαρτίου

Στον ανακριτή οι δύο για τη δολοφονία 70χρονου στην Κρήτη

Στον ανακριτή Χανίων θα μεταφερθούν σήμερα υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας τα δύο αδέλφια που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 70χρονου Παντελή Δουρουντάκη, ο οποίος εξαφανίστηκε ξαφνικά στις 7 Μαρτίου.

Οι δύο κατηγορούμενοι, γνωστοί επιχειρηματίες της περιοχής και άνθρωποι υπεράνω υποψίας, αρνούνται κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση εξαφάνισης του 70χρονου.

Ωστόσο η αστυνομία υποστηρίζει ότι έχει στα χέρια της αδιάσειστα στοιχεία ενοχής σε βάρος τους, τα οποία αξιολογήθηκαν από τις δικαστικές αρχές, που εξέδωσαν τα εντάλματα σύλληψης.

Ένα από αυτά, και το πιο καθοριστικό είναι οι κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο εργοτάξιο των δύο αδελφών και ανήκουν σύμφωνα με το πόρισμα των εγκληματολογικών εργαστηρίων στο θύμα.

Μάλιστα οι δύο κατηγορούμενοι είχαν θεωρηθεί από την αρχή ύποπτοι από την αστυνομία, καθώς ήταν γνωστό ότι δεν είχαν καλές σχέσεις.

Την ημέρα της εξαφάνισης του 70χρονου, το αυτοκίνητό του βρέθηκε κοντά στην επιχείρηση των δύο αδελφών, οι οποίοι κλήθηκαν τότε να δώσουν κατάθεση, αν και υποστήριξαν ότι δε γνώριζαν τίποτα.

Όμως τα ευρήματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, το υλικό από κάμερες ασφαλείας, η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, όπως επίσης και η σάρωση των κεραιών φαίνεται να τους καίνε. Αυτό που αποτελεί ακόμα άλυτο μυστήριο είναι πού βρίσκεται η σορός του άτυχου άνδρα, αφού τόσους μήνες μετά και παρά τις εντατικές έρευνες δεν έχει εντοπιστεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top