Μενίδι: Γονάτισε στο σημείο που έπεσε νεκρό το παιδί της η μητέρα του Μάριου

Ένας χρόνος χωρίς τον Μάριο και ο δολοφόνος του κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος

Πρώτη δημοσίευση 08-06-2018 20:54

 

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε σήμερα χωρίς τον Μάριο και οι γονείς του, η αδελφή του, οι συμμαθητές του και οι δάσκαλοί του όλοι μαζί τραγούδησαν  για το 11χρονο αγόρι που έφυγε πριν προλάβει να ζήσει.

Για τον Μάριο που έφυγε έτσι απλά από μια αδέσποτη σφαίρα την ώρα που έπαιζε ανέμελος στην αυλή κατά τη διάρκεια της σχολικής γιορτής.

Η μητέρα του, δασκάλα και η ίδια πέρυσι στο ίδιο σχολείο δεν άντεξε.Γονάτισε στο σημείο που έπεσε νεκρό το παιδί της η μητέρα του Μάριου. Με δάκρυα στα μάτια, προσευχήθηκε εκεί που άφησε την τελευταία του πνοή.

«Θεωρώ ότι αναλογεί στην αστυνομία μεγάλο μερίδιο ευθύνης γιατί ο δολοφόνος δεν έχει συλληφθεί ακόμη και είναι ελεύθερος. Δεν ξέχασε κάνεις αυτό το αθώο παιδί που έπεσε θύμα και θυσιάστηκε» δήλωσε ο πατέρας του Μάριου, Θανάσης Σουλούκος.

Αυτό που η πολιτεία δεν κατάφερε το έκανε σήμερα ένα ολόκληρο σχολείο, το 6ο δημοτικό Μενιδίου. Άσπρα μπαλόνια, άσπρα τριαντάφυλλα και ζωγραφιές για το Μάριο. Για να θυμηθούμε όλοι μας ότι ένα παιδί  χάθηκε από μια αδέσποτη σφαίρα και ο δολοφόνος κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος.

Ο ΦΟΒΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΙΔΙ

 

Και όσο η ψυχή του Μάριου ταξιδεύει σε λίμνες μαγικές, τόσο όλο το σχολείο, από τον πιο μικρό έως τον πιο μεγάλο ορθώνει το ανάστημά του και ζητά να βρεθεί  ο δολοφόνος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top