Λέρος: Καλά στην υγεία τους τα δυο ανήλικα αδελφάκια μετά τη φρίκη της κακοποίησης

Παιδοψυχολόγοι προσπαθούν να επουλώσουν τα τραύματα στις πληγωμένες ψυχές τους

Ενωμένα κι αγκαλιασμένα τα δυο ανήλικα αδελφάκια προσπαθούν να νιώσουν την ασφάλεια και τη γαλήνη που τόσο τους έλειψε στο νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Το ένα παιδάκι έχει για παρηγοριά το άλλο, μετά τη φρίκη που βίωσαν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Και τα δυο παιδιά είναι καλά στην υγεία τους και φρουρούνται διακριτικά από αστυνομικό της ασφάλειας ανηλίκων. Σε 24ωρη βάση βρίσκονται στο πλευρό τους και δυο κοινωνικοί λειτουργοί από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λέρος: Ο 24χρονος είχε πέσει ξανά θύμα βιασμού από συγχωριανό του

Λέρος: Οι γονείς-τέρατα ήθελαν να δώσουν και ψυχοφάρμακα στην κόρη τους που βίαζαν!

«Τα παιδιά προσήλθαν στο νοσοκομείο μας την Παρασκευή. Βρίσκονται στην παιδιατρική κλινική. Παρακολουθούνται τόσο από παιδιάτρους όσο και ψυχολόγους και είναι σε διαδικασία αφενός διαγνωστική και αφετέρου σε ψυχολογική υποστήριξη» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Μανώλης Παπασάββας, διοικητής του νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Οι γονείς παραμένουν προφυλακισμένοι μετά τις φρικιαστικές ομολογίες τους, που σοκάραν την κοινή γνώμη.

ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΡΟ

 

Είναι θέμα χρόνου να βγει η γνωμάτευση του ιατροδικαστή που εξέτασε τα παιδιά και βάσει αυτής ενδεχομένως να κληθούν για συμπληρωματική κατάθεση οι γονείς τους. Την Τέταρτη η μητέρα θα μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού και ο πατέρας στις φυλακές Τριπόλεως.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top