Θράκη: Ο Ιντζέ έθεσε θέμα ανταλλαγής των δύο Ελλήνων με τους 8 Τούρκους

Έθεσε ανοιχτά θέμα ανταλλαγής των στρατιωτικών Μητρετώδη και Κούκλατζη με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς

Στα ελληνικά χαιρέτισε τη δημοσιογράφο του STAR, Λευκή Γεωργάκη, έξω από το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή, ο αντίπαλος του Ερντογάν στις προεδρικές εκλογές, Μουχαρέμ Ιντζέ, ο οποίος πραγματοποιεί ιδιωτική επίσκεψη στη Θράκη.

Κομοτηνή: Προκλητικός ο Ιντζέ για τους δυο Έλληνες στρατιωτικού

Παρά τις διαβεβαιώσεις ότι επιθυμεί την ειρήνη ο κεμαλιστής πολιτικός τις επεκτατικές ορέξεις του κόμματός του, λέγοντας ότι «στο Αιγαίο υπάρχουν προβλήματα αλλά  για να κουμπώσει ο γιακάς πρέπει να πλησιάσουν οι δυο άκρες».

Νωρίτερα, ο Μουχαρέμ Ιντζέ «σήκωσε τα χέρια του ψηλά» για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Αδριανούπολη και έθεσε ανοιχτά θέμα ανταλλαγής των στρατιωτικών Μητρετώδη και Κούκλατζη με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς.

Κατά την περιοδεία του στη Θράκη, πάντως ο υποψήφιος Πρόεδρος των κεμαλιστών, και αντίπαλος του Ερντογάν στις προεδρικές εκλογές της 24ης Ιουνίου, στήριξε επί της ουσίας την εθνικιστική πολιτική του Ερντογάν.

Ο Ιντζέ Μουχάρεμ, ο οποίος κατάγεται από τη Δράμα τόνισε ότι ο προσανατολισμός της Τουρκίας θα πρέπει να είναι μόνο η Ευρώπη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top