Παρενέβη η Εισαγγελέας Αρείου Πάγου για τα παιδιά της Λέρου

Σ’ ένα ρεσιτάλ κτηνωδίας... μέχρι και οι αστυνομικοί λύγισαν από τις φρικαλέες περιγραφές των γονέων

Νέα ενημέρωση 22:33

Παρέμβαση της Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, προκάλεσε το θέμα των φρικιαστικών καταγγελιών για κακοποίηση των τριών παιδιών στη Λέρο από τους γονείς τους.

Η Ανώτατη Εισαγγελέας έδωσε παραγγελία στην Εισαγγελέα της Κω να εξεταστούν τα παιδιά από ειδικούς παιδοψυχιάτρους, να φύγουν από τη Λέρο και να εγκατασταθούν σε ειδική δομή ώστε να λάβουν τη «φροντίδα» που απαιτείται.

Τέλος, ζήτησε να ερευνηθεί εφόσον υπάρχει και τέταρτο μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, το οποίο πάσχει από νοητική στέρηση,αν και αυτό έχει κακοποιηθεί. 

Αυτοί είναι οι γονείς που βίαζαν τα παιδιά τους στη Λέρο - Ανατριχιαστικές περιγραφές

Η αποκάλυψη της κτηνωδίας στη Λέρο δείχνει την αναλγησία όλων. Συγγενών, κατοίκων, φορέων. Πριν ένα χρόνο το κοριτσάκι είχε ζητήσει απεγνωσμένα βοήθεια. Συνάντησε όμως την αδιαφορία. Οι διάλογοι του εισαγγελέα με τους γονείς-τέρατα συγκλονίζουν.

«Βιάζαμε τον 24χρονο γιο μας που έχει νοητική υστέρηση, την κόρη μας συστηματικά, χρησιμοποιούσαμε ακόμη και ξένα αντικείμενα. Ο ένας από μας αυνανιζόταν, σταματούσαμε μονάχα όταν άρχιζε τα κλάματα…Το απολαμβάναμε»      

Για τουλάχιστον τρία χρόνια  κατηγορούνται  ότι  κακοποιούσαν σεξουαλικά το ανήλικο κοριτσάκι τους -ίσα που πλησίαζε τα 10 τότε- το 10χρονο σήμερα αγοράκι τους και τον 24χρονο γιο τους που πάσχει από νοητική υστέρηση. Ο μεγάλος γιος έφυγε από το σπίτι για να γλιτώσει από τον εφιάλτη που ζούσε.

Την ίδια ώρα, κάτοικοι τόσο της Λέρου όσο και της Κω προσπάθησαν να λιντσάρουν τους γονείς - τέρατα.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top