Γυναίκα - μυστήριο αποκάλυψε το κύκλωμα με τα αντικαρκινικά φάρμακα

Μυστήριο με την εξαφάνιση γιατρού λίγες μέρες μετά τη σύλληψη του κυκλώματος

Μια όμορφη, νέα γυναίκα είναι σύμφωνα με πληροφορίες το βαθύ λαρύγγι που ξεσκέπασε το κύκλωμα με τα αντικαρκινικά φάρμακα. Την ίδια ώρα, αναπάντητα ερωτήματα εξακολουθεί να προκαλεί η μυστηριώδης εξαφάνιση της ογκολόγου και του δημοσιογράφου συζύγου της, λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη κυκλώματος. 

Η εντυπωσιακή κυρία που φέρεται να γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, πληροφορήθηκε για τις ποσότητες φαρμάκων που διοχετεύονταν στο εξωτερικό από τη χώρα μας. Έκανε η ίδια έρευνα σε νοσοκομεία από το 2015 και πιστοποίησε πως γινόταν παρακράτηση δόσεων από τα φάρμακα σε βάρος των καρκινοπαθών. Όταν τελείωσε την έρευνα της και έδεσε τα στοιχεία, πήγε στον τότε Υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Σύμφωνα με την έρευνα της μυστηριώδους γυναίκας οι επιτήδειοι, που έπαιζαν με τις ζωές των καρκινοπαθών, στερούσαν μέρος της θεραπείας τους αφού έκλεβαν 30-40 συσκευασίες το μήνα. Η κάθε συσκευασία κοστίζει πάνω από 3000 ευρώ, άρα το κύκλωμα έβγαζε πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο!

Τρία χρόνια μετά, το κύκλωμα αποκαλύφθηκε, Παράλληλα, συνεπεσε η εξαφάνιση της πανεπιστημιακής υποτρόφου στο  Λαϊκό που σύμφωνα με τις καταγγελίες συνταγογραφούσε με τους κωδικούς δυο άλλων γιατρών, εξαφανίστηκε πριν από τις 10 Μαϊου μαζί με το σύζυγό της, γνωστό αθλητικογράφο.

Το σπίτι της γιατρού και του δημοσιογράφου ήταν στο Παγκράτι και οι σχέσεις με τους γείτονες ήταν τυπικές, πριν από λίγο καιρό είχαν ξεκινήσει ανακαίνιση στο διαμέρισμα τους.

Ακόμα και η μητέρα της γιατρού όταν δήλωσε την εξαφάνισή της στο αστυνομικό τμήμα, φέρεται να είπε πως η κόρη της και ο γαμπρός της έχουν κλειστά τα κινητά τους και μαζί τους πήραν μόνο λίγα ρούχα ενώ έφυγαν με το αυτοκίνητο της γιατρού.

Η παθολόγος της έχει το ιατρείο της στους Αμπελόκηπους, στην πολυκατοικία δεν γνώριζαν για την εξαφάνιση της. Πριν από δέκα μέρες είχε επισκεφθεί γιατρό και δεν έδειχνε να την απασχολεί κάτι.

Το Υπουργείο Υγείας παρακολουθεί τις έρευνες της αστυνομίας που συνεχίζονται με εξωνυχιστικούς ελέγχους σε γιατρούς και συνταγές.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top