Βόλος: Προφυλακιστέος ο ιερέας που ασελγούσε σε 11χρονη

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η μητέρα του κοριτσιού

Δείτε στο βίντεο το χρονικό τηε υπόθεσης από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 80χρονος σε αργία ιερέας ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή στο Βόλο για ασέλγεια σε βάρος 11χρονης ανήλικης, έναντι χρηματικής αμοιβής, ενώ ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 30χρονη μητέρα του κοριτσιού, μετά την απολογία τους σήμερα στην ανακρίτρια Βόλου.

Οι δύο συλληφθέντες απολογήθηκαν σήμερα και αργά το μεσημέρι, έγινε γνωστή η απόφαση. Στην 30χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία, επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι απαγόρευσης εξόδου από την χώρου και παρουσίας της στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της.

Στον ιερέα ασκήθηκε δίωξη για ασέλγεια επ’ αμοιβή σε ανήλικη και στη γυναίκα δίωξη για συνέργεια στην ασέλγεια.

Επ΄αυτοφώρω πιάστηκε ο 80χρονος

Όπως έγινε γνωστό ένας αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας παραξενεύτηκε όταν τον είδε να κατευθύνεται μαζί με το 11χρονο κοριτσάκι και τη μητέρα του σε ένα pet shop του Βόλου και στη συνέχεια η μητέρα να φεύγει και να αφήνει το παιδί της μόνο μαζί του.

Τους ακολούθησε και ζήτησε ενισχύσεις. Όταν ο 80χρονος κατέβασε το παντελόνι του και ζήτησε από το κοριτσάκι να του ακουμπήσει τα γεννητικά του όργανα, η αστυνομία επενέβη και τον συνέλαβε.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι πήγε την μικρή στις κούνιες, όμως οι αστυνομικοί είχαν καταγράψει τα πάντα κι έτσι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος και του άσκησε δίωξη για ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής.

Το κοριτσάκι, είπε σε παιδοψυχολόγο που την εξέτασε ότι ο πρώην ιερέας έδινε χρήματα στη μητέρα της με αντάλλαγμα να ασελγεί σε βάρος της, ενώ στην ίδια έδινε δώρα κούκλες και κοκαλάκια για τα μαλλιά.

Μαζί με τον 80χρονο παραπέμφθηκε και η 30χρονη μητέρα του παιδιού από τη Βουλγαρία, η οποία όπως αποκαλύφθηκε ήταν και ερωμένη του κληρικού από τον περασμένο Μάρτιο, παίρνοντας από 20 έως 50 ευρώ για κάθε ερωτική τους συνεύρεση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top