Δώρο ένα "σ’αγαπώ" στις μαμάδες όλου του κόσμου

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Η μητέρα είναι το τιμώμενο πρόσωπο της ημέρας. Ο άνθρωπος που μας έφερε στη ζωή κι από εκείνη τη στιγμή είναι πάντα στο πλευρό μας. Κάθε παιδί ειδικά αυτή τη μέρα κρύβει για τη μαμά του ένα μεγάλο ευχαριστώ κι ένα ακόμη μεγαλύτερο σ' αγαπώ!

Μανούλες που αγωνίζονται να μεγαλώσουν τα παιδιά τους βρέθηκαν σ' ένα κήπο γεμάτο αγάπη. 

Τον δημιούργησε για εκείνες το εκκλησιαστικό ίδρυμα «Κέντρο Στήριξης Οικογένειας». Το παρών έδωσε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, η οποία δήλωσε: "Η κόρη μου η μικρή μου είπε χρόνια πολλά , η κόρη μου η μεγάλη, μου ήρθαν λουλούδια γιατί είναι στο εξωτερικό και από το γιο μου μόλις είδα ότι με έπαιρνε τηλέφωνο αλλά δεν το σήκωσα και δεν έχω πάρει ακόμη κάτι από το γιο μου".

Η σύζυγος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας έκανε ειδική μνεία στις μονογονεικές οικογένειες και στη στήριξη που πρέπει να λάβουν από την κράτος και την εκκλησία

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕ.Σ.Ο. Η ΜΑΡΕΒΑ ΓΚΡΑΜΠΟΦΣΚΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ 

'Σεβόμαστε το ρόλο της μητέρας το ρόλο του πατέρα και αγκαλιάζουμε ιδιαίτερα τις οικογένειες  που είναι μονογονείκες και στηρίζουμε εμπρακτα και δείχνουμε τη στοργή μας", δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος ΚΕ.Σ.Ο, Επισκοπος Φαναρίου Αγαθάγγελος.

ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΓΙΑ ΌΛΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Η Μαρία και η Άννα είναι δίδυμες και ήρθαν σήμερα στην ανθοκομική έκθεση κηφισιάς για να κάνουν τι άλλο? Δώρο λουλουδια στη μαμα τους

Τις μητέρες τιμά σήμερα και το γενικό επιτελείο Στρατού.

Αφιερώνει το βίντεο που βλεπετε στις γυναίκες Στρατιωτικους  που υπηρετούν τόσο την πατρίδα όσο και τον δύσκολο ρόλο της Μανας!

 

Δείτε περισσότερα στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top