Αυτοψία STAR: Στην Εθνική Οδό σωρεία παραβάσεων εξαιτίας έλλειψης ελέγχων τροχαίας

Κυκλοφορούν πολλές επικίνδυνες νταλίκες στην εθνική οδό

Κυκλοφορούν πολλές επικίνδυνες νταλίκες στην εθνική οδό, αλλα  το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει κανένας έλεγχος της Τροχαίας. 

Αν και καθημερινά παρατηρείται όργιο τροχονομικών παραβάσεων με επικίνδυνες νταλίκες, εκείνο που εξοργίζει περισσότερο είναι ότι απουσιάζουν παντελώς οι έλεγχοι της τροχαίας. Πουθενά μπλόκα, καμία περιπολία. Το διαπιστώσαμε και οι ίδιοι στην αυτοψία που κάναμε το μεσημέρι        στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας.

 «Κυκλοφορούν φορτηγά με καταταλαιπωρημένους και πολλές φορές εξαντλημένους, γιατί δεν υπάρχει κανένας έλεγχος» τονίζει ο Εκπρόσωπος Διεθνών Μεταφορών Αρκαδίας Γιώργος Πασπάτης.

Ίδια εικόνα και στην Εθνική Οδός Αθηνών - Κορίνθου. Συρόμενη νταλίκα από τη μεσαία λωρίδα κινείται παράνομα στην αριστερή και μάλιστα κάνει και επικίνδυνη προσπέραση Ι.Χ πάνω σε στροφή !

Μια  νταλίκα κινείται με ταχύτητες πάνω από το όριο και φορτηγά στην αριστερή λωρίδα και να κάνει επικίνδυνες προσπεράσεις. Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν δεν είδαμε πουθενά τροχαία

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΤΖΙΠ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΤΡΙΠΟΠΛΕΩΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΥ !

Εθνική οδός Τριπόλεως- Κορίνθου. Ένα τεράστιο τζιπ κινείται με μεγάλη ταχύτητα ανάποδα! Οι οδηγοί στο αντίθετο ρεύμα του κορνάρουν για να συνειδητοποιήσει τι κάνει και ο οδηγός κοιτάει προς τα πίσω.

Να σημειωθεί βέβαια ότι και ο οδηγός που καταγράφει το σκηνικό και σχολιάζει διαπράττει και ο ίδιος παρανομία, αφού οδηγεί στην εθνική οδό και ταυτόχρονα τραβάει βίντεο με το κινητό!

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top