24ωρη γενική απεργία στις 30 Μαΐου από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ

Κάλεσμα σε «κοινό μέτωπο με άλλους φορείς κατά των πολιτικών λιτότητας»

 24ωρη γενική απεργία στις 30 Μαΐου από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ

Την πραγματοποίηση 24ωρης Γενικής Απεργίας την Τετάρτη 30 Μαΐου αποφάσισε κατά εξουσιοδότηση του Γενικού Συμβουλίου η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ που συνεδρίασε σήμερα.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η  Συνομοσπονδία, μετέχοντας στην «Κοινωνική Συμμαχία» δημιουργεί «κοινό μέτωπο κατά των πολιτικών λιτότητας με άλλους αντιπροσωπευτικούς φορείς της κοινωνίας των πολιτών».

Η πρώτη δράση στο πλαίσιο της κοινωνικής Συμμαχίας, έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 30 Μαΐου, Πανεθνική Ημέρα Δράσης, η οποία θα περιλαμβάνει 24ωρη Γενική Απεργία από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, στάσεις εργασίας και άλλες μορφές κινητοποιήσεων από τους υπόλοιπους φορείς.

Η Συνομοσπονδία, καλεί τα Εργατικά Κέντρα και τις Οργανώσεις μέλη της, να συντονίσουν τον αγώνα σε τοπικό επίπεδο, με τους αντίστοιχους φορείς, ώστε να υπάρξει μαζική και ενωτική συμμετοχή στην Πανεθνική Ημέρα Δράσης.

Την ίδια ώρα η ΓΣΕΕ μαζί με τους υπόλοιπους αντιπροσωπευτικούς φορείς της κοινωνίας των πολιτών, που μετέχουν ήδη στην «κοινωνική συμμαχία», απευθύνουν κάλεσμα συμμετοχής και σε άλλους φορείς να ενταχθούν στον κοινό αγώνα, ενάντια στη λιτότητα, στην ανεργία, στην υπερφορολόγηση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top