Αυτοψία STAR: Ταλαιπωρία στο δημόσιο λόγω Πρωτομαγιάς

Σε αντίθεση με τον ιδιωτικό τομέα αρκετοί υπάλληλοι σε δημόσιες υπηρεσίες βρήκαν ευκαιρία για 4ήμερο

Σε αντίθεση με τον ιδιωτικό τομέα αρκετοί υπάλληλοι σε δημόσιες υπηρεσίες βρήκαν ευκαιρία για 4ήμερο λόγω της εργατικής Πρωτομαγιάς. Δείτε την αυτοψία του Βαγγέλη Γκούμα.

Παρά τις προσπάθειες υπάλληλου η κάμερα δεν έκλεισε αλλά συνέχισε να καταγράφει την ταλαιπωρία των πολιτών στο κέντρο υγείας της Καλλιθέας. Εκεί όπου οι ασθενείς περίμεναν υπομονετικά  γιατρό που απουσίαζε είτε λόγω κανονικής άδειας  ή ...βόλτας μια ημέρα πριν την Πρωτομαγιά

Δοκιμάσαμε να ανοίξουμε αρκετές πόρτες ιατρείων αλλά ήταν κλειστές και η μόνη αντίδραση που εισπράξαμε από τους υπεύθυνους  στην ερώτηση μας πόσοι λείπουν με κανονική άδεια ήταν να μας βάλουν έξω

Στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης  Λίγα  λεπτά μετά τις 10 το πρωί.  Μπήκαμε χωρίς ειδοποίηση και κάναμε αυτοψία στους ορόφους. Βρήκαμε κενά γραφεία. Ξεκλείδωτα . Οι  υπάλληλοι απουσίαζαν. Μπήκαμε χωρίς να μας ενοχλήσει κανείς , είδαμε αλληλογραφίες, κοιτάξαμε φακέλους αρχείων  .

Στη συνέχεια ενημερώθηκε για το ρεπορτάζ ο  υφυπουργός Βασίλης Κόκκαλης .

Ο υφυπουργός προθυμοποιήθηκε να κάνει  μαζί μας αυτοψία για να μας αποδείξει ότι στον τομέα που ελέγχει ο ίδιος ήταν όλοι στις θέσεις τους αντίθετα με ότι συνέβαινε στον τομέα του υπουργού Ευάγγελου Αποστόλου.

Τελικά όσοι έλειπαν στους υπολοίπους ορόφους ήταν με κανονική άδεια που τη κόλλησαν ως συνήθως στην αργία της Πρωτομαγιάς και έτσι έφτιαξαν ένα ωραίο τετραήμερο.

 

Το χαρτί στην είσοδο της πολεοδομίας Αργυρούπολης ήταν ενδεικτικό της ταλαιπωρίας των πολιτών

 «Η υπεύθυνη μας ενημέρωσε ότι το τμήμα έκλεισε λόγω άδειας του ενός εργαζόμενου που υπάρχει .Επισήμανε  τις τεράστιες ελλείψεις στο προσωπικό σύμφωνα με το  έγγραφο που απεστάλη στο αρμόδιο υπουργείο» τόνισε υπάλληλος

Αναρωτιόμαστε. Οι πολίτες πρέπει να ταλαιπωρούνται στις δημοσιές υπηρεσίες κάθε φορά που υπάρχει μια εργάσιμη ημέρα μεταξύ αργιών έστω και αν οι υπάλληλοι απουσιάζουν με κανονική άδεια; Αν δεν γίνεται να μην λείπουν ας κλειδώνουν τουλάχιστον τα γραφεία τους όπως κάνουν με τα σπίτια τους  για να μην είναι ξέφραγα αμπέλια.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top