Ταλαιπωρία με τα υπέργηρα «δελφίνια» - SOS εκπέμπουν στην Ύδρα για την ακτοπλοϊα

Επιβάτης περιγράφει αποκλειστικά στο Star τις ώρες αγωνίας στο δρομολόγιο Πειραιάς-Ύδρα

SOS εκπέμπουν, ενόψει και της φετινής τουριστικής σεζόν, κάτοικοι και φορείς της Ύδρας για τα σοβαρά προβλήματα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης, με τα υπέργηρα ιπτάμενα δελφίνια.

Επιβάτης περιγράφει αποκλειστικά στο STAR τις ώρες αγωνίας και απίστευτης ταλαιπωρίας στο δρομολόγιο της Παρασκευής με το «δελφίνι» που έπαθε βλάβη.

«Αρχικά ζήτησαν από τους επιβάτες να μετακινηθούν προς τα πίσω γιατί δεν μπορούσε να σηκωθεί και 12 λεπτά μετά χάλασε η μηχανή και δήλωσαν ότι κάποια απόβλητα είχαν μπεί στις μηχανές. Οι περισσότεροι προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, τα παιδιά ούρλιαζαν γιατί δεν καταλάβαιναν τι γίνεται» περιγράφει στο Star ο  δικηγόρος Κωνσταντίνος Κλαδάκης.

Ο κος Κλαδάκης ήταν ένας από τους 126 επιβάτες, οι οποίοι έζησαν ώρες αγωνίας και απίστευτης ταλαιπωρίας την Παρασκευή το απόγευμα, όταν το ιπτάμενο-δελφίνι που εκτελούσε το δρομολόγιο από τον Πειραιά στην Ύδρα υπέστη βλάβη ανοιχτά της Αίγινας, άλλαξε πορεία και επέστρεψε στον Πειραιά με συμβατική πλεύση.

«Αυτό είναι η δεύτερη φορά που γίνεται μέσα στον ίδιο μήνα, είχε γίνει και το Πάσχα. Δεν είναι δυνατόν να πληρώνουμε 28-29 ευρώ εισιτήριο και να φτάνουμε στην Ύδρα σε πέντε ώρες».

Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι, τουρίστες και φορείς της Ύδρας τα υπέργηρα «δελφίνια», με τις συχνές βλάβες τους, καθιστούν προβληματική την ακτοπλοϊκή σύνδεση από Πειραιά.

Ο δήμαρχος της Ύδρας απευθύνει έκκληση στην Πολιτεία να παρέμβει για μπουν στις γραμμές του Αργοσαρωνικού νεότερα πλοία, που θα αντικαταστήσουν σταδιακά τα υπέργηρα ιπτάμενα δελφίνια.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top