«Δεν ήθελα να σκοτώσω το παιδί» - Πώς κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη η 22χρονη

Εξιστορεί όλα όσα έγιναν την ημέρα του τοκετού – «Συγγνώμη» ζητά η μητέρα της - Nέα ενημέρωση: 20:01

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της 22χρονης από τη Νέα Σμύρνη, η οποία κατηγορείται ότι πέταξε το νεογέννητο μωρό της στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας όπου διαμένει.

Η νεαρή κοπέλα από τη μέρα που έγινε η ταυτοποίηση και διαπιστώθηκε πως είναι η μητέρα του μωρού, νοσηλεύεται φρουρούμενη σε κλινική, και είναι ψυχολογικά ράκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο πρώην σύντροφος της 22χρονης φοιτήτριας αποκλειστικά στο STAR

Η μητέρα της 22χρονης βρήκε νεκρό το μωρό στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας

Στην προανακριτική της απολογία που έδωσε η ίδια στους αστυνομικούς, η 22χρονη φοιτήτρια υποστηρίζει πως δεν ήθελε να κάνει έκτρωση και να σκοτώσει το παιδί της. Ακόμα είπε πως ένιωθε φόβο και ντρεπόταν, καθώς και ότι όταν ενημέρωσε τον φίλο της για την εγκυμοσύνη, της έκλεισε το τηλέφωνο.

Τέλος, η νεαρή κοπέλα περιγράφει τι συνέβη την ημέρα του τοκετού, αλλά και πώς κατάφερε επί 9 ολόκληρους μήνες να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της.

ΠΩΣ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ – ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ  ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ

 

«Τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο του 2017 έκανα τεστ εγκυμοσύνης, το οποίο βγήκε θετικό. Αποφάσισα να το πω στον φίλο μου. Τον πήρα τηλέφωνο και όταν του το είπα μου έκλεισε το τηλέφωνο. Τον ξαναπήρα και άλλες φορές αλλά δε μου το σήκωσε».

«ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ»

 

«Ήθελα να κρατήσω το παιδί και δεν ήθελα να κάνω έκτρωση και να το σκοτώσω. Σκέφτηκα λοιπόν να το κρατήσω μυστικό μέχρι την ημέρα που θα γεννήσω. Σκεφτόμουν να γεννήσω σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο επειδή δεν είχα λεφτά να πάω σε γιατρό. Υπολόγιζα μόνη μου τους μήνες και πίστευα ότι θα γεννήσω τον Μάιο».

ΠΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ

 

«Από τη μητέρα μου κατάφερα να το κρύψω γιατί δεν είχα φουσκώσει πολύ και άρχισα να φοράω πιο φαρδιά ρούχα. Άλλωστε ποτέ μου δεν ήμουν αδύνατη οπότε και τα κιλά που πήρα δεν μου φαίνονταν τόσο».

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ

 

«Την Παρασκευή 20-04-18 ξύπνησα κανονικά το πρωί για να πάω στη σχολή. Η μητέρα μου είχε φύγει από το σπίτι νωρίτερα, όπως κάνει κάθε μέρα. Εγώ έφυγα περίπου στις 8:30 π.μ. Στο δρόμο για τη σχολή άρχισα να μην αισθάνομαι καλά, ενώ ξεκίνησε να με πονάει και η κοιλιά μου. Γύρισα λοιπόν σπίτι για να ξαπλώσω. Επειδή όμως άρχισα να πονάω όλο και πιο συχνά, περίπου κάθε πέντε λεπτά δηλαδή κατάλαβα πως ήρθε η ώρα να γεννήσω Δεν είχα όμως χρήματα για να πάω στο νοσοκομείο.....(…) «Πανικοβλήθηκα όταν γύρισε η μητέρα μου στο σπίτι. Ντρεπόμουν και φοβόμουν όπως κάνω και τώρα. Δεν ξέρω τι να πω για αυτό που συνέβη, εκείνη τη στιγμή τα έχασα».

ΤΟ «ΣΥΓΓΝΩΜΗ» ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ 22ΧΡΟΝΗΣ

 

«Δεν το χωράει ο νους αυτό που έγινε. Δεν μπόρεσα ούτε καν να της δώσω μια συμβουλή σαν μάνα πριν γίνει ότι έγινε. Αυτό που έγινε είναι κάτι τραγικό. Θέλω να ζητήσω συγνώμη εκ μέρους της κόρης μου. Μακάρι να μπορούσα να τα είχα αποτρέψει όλα αυτά. Δεν ξέρω τι άλλο να σας πω» δήλωσε η μητέρα της φοιτήτριας στη προανακριτική της κατάθεση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top