Ποιος ήταν ο "Μπούμπη" που εκτέλεσαν με 8 σφαίρες στους Αγίους Αναργύρους

Για ξεκαθάρισμα λογαριασμών νονών της νύχτας κάνει λόγο η αστυνομία - Πρώτη ανάρτηση: 07:37

Μπλεγμένος στα κυκλώματα της νύχτας και γνωστός στις αρχές ήταν ο 45χρονος ο οποίος εκτελέστηκε με 8 σφαίρες μέσα στο αυτοκίνητό του στους Αγίους Αναργύρους. 

Το παρατσούκλι του ήταν " Μπούμπη" και στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για υποθέσεις εκβιασμών. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 45χρονος ήταν μέλος της αντίπαλης συμμορίας νονών της νύχτας του Βασίλη Στεφανάκου, ο οποίος δολοφονήθηκε στο Χαϊδάρι στις 17 Ιανουαρίου 2018. 

Στην ασφάλεια μάλιστα θεωρούν ότι η δολοφονία του αποτελεί αντίποινα για τη δολοφονία Στεφανάκου. 

Φέρεται να ήταν επίσης στενός φίλος με γνωστό μέλος κυκλώματος της νύχτας, ο οποίος δολοφονήθηκε τον Μάιο του 2017 έξω από το σχολείο του παιδιού του στα Γλυκά Νερά. 

Στις αρχές της τελευταίας δεκαετίας κατηγορήθηκε μαζί με άλλους 35 μπράβους για προστασία σε καταστήματα του Πειραιά, ενώ απ' αυτήν την σπείρα στη συνέχεια δολοφονήθηκαν δύο ακόμη πρωτοκλασάτα μέλη της. 

Στις 2 Φεβρουάριου του 2016 μάλιστα ο 45χρονος είχε γίνει στόχος δολοφονικής επίθεσης σε καφενείο στους Αγίους Αναργύρους. Τότε, δύο δράστες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα πυροβόλησαν με καλάσνικοφ  εναντίον εστιατορίου στην οδό Αγίου Παύλου, στους Αγίους Αναργύρους. 

Διαβάστε επίσης: Ενέδρα θανάτου στους Αγίους Αναργύρους - Τον πυροβόλησαν 8 φορές

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος, ο οποίος επέβαινε σε μοτοσικλέτα, «γάζωσε» τον 45χρονο άνδρα μέσα στο αυτοκίνητό του στη συμβολή των οδών Πεισιστράτου και Τριπόλεως. 

Οι αστυνομικοί έχουν περισυλλέξει από το σημείο κάλυκες διαμετρήματος 7,62 χιλιοστών, πιθανόν από πιστόλι «Τοκάρεφ»

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στον «Ερυθρό Σταυρό», όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, όμως λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top