Αύριο στην Καρδίτσα η κηδεία του ήρωα σμηναγού Γ. Μπαλταδώρου

Ανείπωτος πόνος στο χωριό του το Μορφοβούνι και στο σπίτι του στην Πετρούπολη - Νέα ενημέρωση: 11:47

Στη γενέτειρά του, το Μορφοβούνι Καρδίτσας θα ταφεί αύριο ο ήρωας σμηναγός Γιώργος Μπαλταδώρος, ο οποίος  έπεσε την ώρα του καθήκοντος σε ηλικία 34 ετών, αφήνοντας πίσω τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά, μόλις 6 και 8 ετών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία του θα γίνει στον Ιερό Ναό του Κοιμητηρίου του χωριού παρουσία εκπροσώπων των κομμάτων, φίλων και συναδέλφων του άτυχου Σμηναγού.

Οι κάτοικοι του χωριού έχουν βυθιστεί στο πένθος, ενώ από το πρωί στο σπίτι του στην Πετρούπολη, γείτονες και φίλοι πάνε για να συλλυπηθούν τη χήρα του.

«Όλη η γειτονιά είναι συντετριμμένη. Η Πετρούπολη θρηνεί και τον Έκτορα Γιαλοψό που έπεσε στα Ίμια. Το μυαλό μας είναι σε αυτή τη γυναίκα που έμεινε μόνη με δύο παιδιά. Ας μην την ξεχάσουν», είπε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 μια γειτόνισσα του άτυχου σμηναγού.

«Θρηνούμε και συμπαραστεκόμαστε στην οικογένεια του εκλιπόντος, αλλά και στην αεροπορική οικογένεια. Είναι δύσκολες στιγμές. Οι γονείς του και ο αδερφός του ζουν εδώ. Δυστυχώς έπεσε υπέρ πατρίδος. Είναι ήρωας για εμάς, αλλά και για όλη την Ελλάδα. Και ως ήρωας πρέπει να τιμηθεί. Ίσως είναι και το πρώτο θύμα αυτής της φάσης των ελληνοτουρκικών διενέξεων. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι και το τελευταίο«, είπε στον ΑΝΤ1 ο δήμαρχος Πλαστήρα, Δημήτρης Τσιαντής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top