Τρόμος σε πολυκατοικία στη Μαυροματαίων – Εισέβαλλαν με βαριοπούλες και λοστούς

Διέρρηξαν 4 διαμερίσματα

Επίθεση από ομάδα αγνώστων δέχθηκε πολυκατοικία που βρίσκεται απέναντι από την πιάτσα ναρκωτικών του Πεδίου του Άρεως Οι δράστες διέρρηξαν 4 διαμερίσματα ενώ προκάλεσαν σοβαρές ζημίες σπάζοντας τοίχους με βαριοπούλες.

Στην καταστροφική μανία αγνώστων παραδόθηκαν 4 διαμερίσματα πολυκατοικίας στην οδό Μαυροματαίων ή αλλιώς στον απροσπέλαστο δρόμο της εγκληματικότητας.

Η επίθεση τους ξεκίνησε από το ισόγειο όπου με λοστούς επιχείρησαν να σπάσουν την πόρτα του συμβολαιογραφείου και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στα διαμέρισμα του πρώτου ορόφου.

Κατάφεραν με βαριοπούλες και λοστούς να σπάσουν τις πόρτες και των δυο διαμερισμάτων και να εισβάλλουν για να συνεχίσουν το έργο τους

Η εισβολή στην πολυκατοικία επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την ανεξέλεγκτη κατάσταση στην περιοχή. Επιθέσεις, μαχαιρώματα και χρήση ναρκωτικών μέρα  - μεσημέρι , ακόμη και στη μέση του δρόμου όπως βλέπετε στα πλάνα.

Οι αρχές προσπαθώντας να δώσουν ένα τέλος στα γκέτο της Αθήνας αποδεσμεύουν 800 αστυνομικούς από γραφεία, φύλαξη κτιρίων και προσώπων  ώστε να ριχτούν στη μάχη κατά της εγκληματικότητας.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top