Σήμερα η κηδεία της 40χρονης μητέρας που πνίγηκε στον Λάδωνα

Το τραγικό τέλος γράφτηκε στα Καλάβρυτα, όπου έκανε ράφτινγκ με τα δυο της παιδιά

Αποχαιρετούν τη 40χρονη μητέρα που πνίγηκε στον Λάδωνα

Η ιστορία της 40χρονης μητέρας που έφυγε άδικα το Μεγάλο Σάββατο στον ποταμό Λάδωνα, συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.

Σε κλίμα οδύνης η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι θα αποχαιρετήσουν σήμερα την άτυχη μητέρα στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιερόθεου στην Κηπούπολη, όπου θα γίνει η νεκρώσιμος ακολουθία στις 16:30. Η ταφή θα γίνει από το Νεκροταφείο Ιλίου.

Πνιγμός 40χρονης στα Καλάβρυτα: Ο 15χρονος γιος της έσωσε την αδελφή του-Συντετριμμένοι οι εργαζόμενοι της εταιρίας ράφτινγκ

Η γυναίκα πνίγηκε στον ποταμό Λάδωνα όταν ανετράπη η βάρκα της 6μελούς παρέας. Εκείνη παγιδεύτηκε σε κλαδιά δέντρων και πνίγηκε μπροστά στα μάτια των παιδιών της, τα οποία επέβαιναν επίσης στη λέμβο.

Τα παιδιά ευτυχώς επέζησαν, χάρη στον 15χρονο γιο που έσωσε την αδελφή του. Αυτό υποστήριξε ο πατέρας της 40χρονης, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο STAR, ζητώντας παράλληλα να αποδοθούν ευθύνες για τον χαμό της κόρης του.

Αποκλειστικό STAR: «Μαύρη» Ανάσταση για την οικογένεια της 40χρονης μητέρας που πνίγηκε στα Καλάβρυτα – Τι λέει ο πατέρας της

Αποκλειστικό: Η απάντηση της εταιρείας ράφτινγκ για τον πνιγμό της 40χρονης στον Λάδωνα - Πώς πνίγηκε η άτυχη μητέρα

Την ίδια ώρα, με ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Υπαίθριων Δραστηριοτήτων (ΣΕΤΕΥΔ) δηλώνει συγκλονισμένος από τον ατυχή χαμό της 40χρονης μητέρας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top