Πάσχα στις φυλακές της Αδριανούπολης για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

Σήμερα το πέμπτο επισκεπτήριο των γονέων τους - Νέα ενημέρωση 13:05

Πάσχα στις φυλακές της Αδριανούπολης για τους δύο Έλληνες

Παρά τις αμέτρητες εκκλήσεις για την επιστροφή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στα σπίτια τους από την 1η Μαρτίου μέχρι σήμερα, ο Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης θα περάσουν τις άγιες μέρες του Πάσχα στις τουρκικές φυλακές της Αδριανούπολης.

Συνεχίζεται το θρίλερ με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

Το φετινό Πάσχα θα είναι δύσκολο όχι μόνο για τα δύο παλικάρια αλλά και για τους γονείς των στρατιωτικών , οι οποίοι σήμερα  τους επισκέπτονται για πέμπτη φορά.

Έλληνες στρατιωτικοί: Το δράμα του Ανθυπολοχαγού Μητρετώδη – Άγνωστο πόσο θα παραμείνουν στη φυλακή

Το επισκεπτήριο είναι προγραμματισμένο στις 13:00, ενώ νωρίτερα οι γονείς βρέθηκαν στο ελληνικό προξενείο για να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις. Δεν έχει γίνει γνωστό υπό ποιες συνθήκες θα διεξαχθεί το επισκεπτήριο, ενδέχεται ίσως να γίνει και χωρίς την παρεμβολή του τζαμιού.

Τηλεφωνική επικοινωνία Κουβέλη με τους γονείς των δύο κρατούμενων Ελλήνων στρατιωτικών

Τηλεφωνική επικοινωνία με τους γονείς των δύο κρατούμενων Ελλήνων στρατιωτικών, με αφορμή την επίσκεψή τους στις φυλακές Αδριανούπολης, είχε ο Φώτης Κουβέλης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας επανέλαβε στους γονείς τη διαβεβαίωση της κυβέρνησης ότι θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για την αποφυλάκιση και ταχύτερη επιστροφή των δύο στρατιωτικών στην Ελλάδα.

Παράλληλα τους ζήτησε να μεταφέρουν τις προσωπικές του ευχές στους δύο κρατούμενους εν όψει του Πάσχα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top