Έλληνες στρατιωτικοί: Το δράμα του Ανθυπολοχαγού Μητρετώδη – Άγνωστο πόσο θα παραμείνουν στη φυλακή

Η αισιοδοξία των πρώτων ημερών φαίνεται πως χάνεται για τους γονείς που πλέον λυγίζουν και είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Όσο δεν γίνεται γνωστό το κατηγορητήριο, τόσο οι δυο έλληνες στρατιωτικοί  θα παραμένουν έγκλειστοι  στις τουρκικές φυλακές. Οι γονείς κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου της Παρασκευής, ενημέρωσαν τα παιδιά τους για την απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισης, ενώ παρά τις επίμονες πιέσεις των δυο δικηγόρων, το δικαστήριο δεν ορίζει δικάσιμο.

ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ

 

Η αισιοδοξία των πρώτων ημερών φαίνεται πως χάνεται για τους γονείς που πλέον λυγίζουν και είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ πρέπει να δίνουν θάρρος και κουράγιο στους Έλληνες στρατιωτικούς. 31 ημέρες στη φυλακή και κανείς δεν ξέρει πόσο καιρό ακόμη  θα παραμένουν έγκλειστοι ο Ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης και ο Λοχίας Δημήτρης Κούκλατζης. Αυτή η κατάσταση  έκανε τον Ανθυπολοχαγό Μητρετώδη να ξεσπάσει για πρώτη φορά χθες που  τον επισκέφθηκαν οι  γονείς του.

ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΟΥ ΜΗΤΡΕΤΩΔΗ

 

«Πατέρα τώρα καταστράφηκε η καριέρα μου; Πώς θα  μπορέσω να σταθώ πάλι σαν αξιωματικός, πώς θα διοικήσω στρατιώτες που θα ξέρουν ότι έπεσα σε χέρια Τούρκων χωρίς να αντιδράσω και να προβάλω αντίσταση» φέρεται να είπε ο ανθυπολοχαγός σύμφωνα με το pronews.gr.

Την ερχόμενη εβδομάδα, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν το επισκεπτήριο θα πραγματοποιηθεί κανονικά, αφού είναι Μεγάλη Παρασκευή και λόγω Αργίας θα μπορούν να βρεθούν στο ελληνικό Προξενείο, αφού σε όλες τις επισκέψεις στην φυλακή, τους γονείς συνοδεύει η πρόξενος Σωτηρία Θεοχαρίδου.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top