Τα κινητά στο στόχαστρο συμμοριών σε όλη την Αττική – Με την απειλή μαχαιριού ξαφρίζουν ανηλίκους

Πώς δρουν οι «ποντικοί» και πού καταλήγουν τα κλοπιμαία

Τα πλοκάμια τους σε όλη την Αττική έχουν απλώσει συμμορίες οι οποίες με την απειλή μαχαιριού αλλά και σωματικής βίας ξαφρίζουν ανηλίκους.

Οι «ποντικοί» των κινητών δε διστάζουν να χτυπήσουν ακόμη και μέρα μεσημέρι όπως έκανε άγνωστος δράστης το μεσημέρι της Πέμπτης στο κέντρο της Γλυφάδας. Με τη χρήση σωματικής βίας απέσπασε από έναν 17χρονο το κινητό του τηλέφωνο στην πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα.

Όπως θα δείτε στην αυτοψία του Star τα περισσότερα από τα κλοπιμαία καταλήγουν στην οδό Σοφοκλέους στην Ομόνοια.

ΠΩΣ ΔΡΟΥΝ ΟΙ "ΠΟΝΤΙΚΟΙ" ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ

 

Οι «ποντικοί» των κινητών πωλούν το  κλεμμένο τους εμπόρευμα  στους άτυπους «πλειστηριασμούς» των πεζοδρομίων. Μόλις κάποιος περάσει από μπροστά τους του παρουσιάζουν τη λεία τους.

Όλο το παζάρι στήνεται στα στενά  περιμετρικά της πλατείας Ομονοίας. Περίπου 20 άτομα κάνουν το κουμάντο και οι υπόλοιποι  ακολουθούν τις εντολές.

Προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι οι παράνομες μπίζνες γίνονται κάτω από τη μύτη των αρχών. Κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ δρουν στο σημείο... καμία ταραχή και  καμία κινητοποίηση στα παράνομα ανταλλακτήρια, καθώς οι «ποντικοί» συνεχίζουν ακάθεκτοι τη δουλειά τους.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top