Φοιτήτρια βρέθηκε απαγχονισμένη στο σπίτι της στην Αλεξανδρούπολη

Οι γονείς της ανησύχησαν και την βρήκαν νεκρή

Αυτοκτόνησε φοιτήτρια στην Αλεξανδρούπολη

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add star.gr on Google

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Αλεξανδρούπολη από τον τραγικό χαμό μιας 20χρονης φοιτήτριας Ιατρικής, η οποία έδωσε τέλος στη ζωή της.

Σύμφωνα με τα foititkanea, η νεαρή κοπέλα, η οποία κατάγεται από την Αθήνα, βρέθηκε απαγχονισμένη μέσα στο σπίτι, όπου διέμενε στην οδό Καραϊσκάκη.

Η σορός της εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης, από κλειδαρά, ο οποίος άνοιξε την πόρτα μετά από ειδοποίηση από τους γονείς της κοπέλας που είχαν ανησυχήσει γιατί δεν είχαν επικοινωνήσει μαζί της.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατός της είχε επέλθει 24 – 48 ώρες πριν από την ανεύρεσή της και η αστυνομία αποκλείει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Σήμερα αναμένεται να γίνει η νεκροψία – νεκροτομή που θα φέρει στο φως τα ακριβή αίτια θανάτου της 20χρονης φοιτήτριας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top