Φυλακές Τρικάλων: Υπαρχιφύλακας κρατήθηκε όμηρος από δύο κρατούμενους

Ο ένας του είχε βάλει το αυτοσχέδιο μαχαίρι στον λαιμό - Nέα ενημέρωση: 21: 21

Υπαρχιφύλακας των φυλακών Τρικάλων κρατήθηκε όμηρος επί περίπου 20 λεπτά από δύο κρατούμενους, εκ των οποίων ο ένας του είχε βάλει το αυτοσχέδιο μαχαίρι στον λαιμό.

Μετά από την 20λεπτη ομηρία επενέβησαν άλλοι κρατούμενοι, οι οποίοι χτύπησαν τους δύο δράστες και έτσι κατέφερε ο αρχιφύλακας και διέφυγε. 

Ο αρχιφύλακας φέρει επιδερμικό τραυματισμό στον λαιμό, ενώ οι δύο κρατούμενοι οι οποίοι είχαν κράτηση όμηρο τον σωφρονιστικό υπάλληλο, προκάλεσαν φθορές μέσα στην  πτέρυγα της φυλακής.

Τα περιστατικά ακραίας βίας δυστυχώς πολλαπλασιάζονται  μέρα με τη μέρα. Στις 9 Μαρτίου στις φυλακές Κορυδαλλού ένας άλλος σωφρονιστικός υπάλληλος στην προσπάθειά του να κλείσει τα κελιά της 3ης πτέρυγας, ακινητοποιήθηκε με την απειλή μαχαιριού από 3 Αλβανούς ποινικούς, οι οποίοι στη συνέχεια τον μαστίγωσαν  με αυτοσχέδιο μαστίγιο φτιαγμένο από καλώδια.

Στις φυλακές του Βόλου, λίγο πριν τα Χριστούγεννα,  2 Αφγανοί επιτέθηκαν και χτύπησαν βάναυσα έναν 45χρονο σωφρονιστικό υπάλληλο, γιατί δεν τους παρέδωσε αμέσως ένα δέμα που περίμεναν. Το λάθος του υπαλλήλου ήταν ότι θέλησε να ελέγξει το δέμα γιατί το θεώρησε ύποπτο, όπως και θα έπρεπε να κάνει.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top