Αυτοψία Star στο σημείο που τραυματίστηκε από αυτοκίνητο ο Γιώργος Βουλγαράκης

Βγήκε από την Εντατική ο πρώην υπουργός

Βγήκε από την εντατική ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης, ο οποίος παρασύρθηκε χθες από διερχόμενο αυτοκίνητο και κινδύνευσε η ζωη του. Δείτε την αυτοψία της Κατερίνας Παπακωστοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ένα μεσημέρι όπως όλα τα άλλα. Ο Γιώργος Βουλγαράκης είχε βγάλει για βόλτα τον αγαπημένο του σκύλο και βρισκόταν στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας στο ύψος του Ζαππείου. Ήθελε να περάσει το δρόμο,  από τις γραμμές του τραμ, όταν ξαφνικά ένα διερχόμενο αυτοκίνητο τον χτύπησε, εκείνος εκτινάχθηκε ψηλά και κατέληξε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου το οποίο και έσπασε.

Οι γιατροί διέγνωσαν συντριπτικό κάταγμα δεξιάς κνήμης και περόνης, καθώς και κάκωση στο δεξί χέρι. Υποβλήθηκε σε 3ωρη χειρουργική επέμβαση και έγινε αποκατάσταση του κατάγματος στο πόδι αλλά και στο χέρι του .

«Βγήκε σε πολύ καλή κατάσταση και μπήκε στη ΜΕΘ  για προληπτικούς λόγους, όχι διασωληνωμένος και σε καλή διάθεση και από σήμερα από τις 11 βρίσκεται σε θάλαμο νοσηλείας», λέει ο Ανέστης Πιοτόπουλος, χειρουργός – ορθοπεδικός.

Οι δικοί του άνθρωποι ανησύχησαν, αφού η βόλτα με το σκύλο του μετά το ατύχημα, θα μπορούσε να είχε αποβεί μοιραία. Ο πρώην υπουργός κατέβαλε προσπάθεια να κρατηθεί με το χέρι την ώρα που χτύπησε στο παρμπρίζ ώστε να μην χτυπήσει περισσότερο, ωστόσο το πόδι θα χρειαστεί τουλάχιστον 4 μήνες αποθεραπείας. Ήδη έχει ξεκινήσει να κάνει κάποια βήματα με τη βοήθεια φυσιοθεραπευτών.

Στο σημείο όπου παρασύρθηκε από το διερχόμενο αυτοκίνητο ο Γιώργος Βουλγαράκης, περνούν αθλητές, δρομείς, τουρίστες αλλά και παιδιά που κάνουν μαθήματα στον όμιλο αντισφαίρησης. Συχνά τα αυτοκίνητα περνούν με μεγάλη ταχύτητα ενώ από το ίδιο σημείο περνάει και το τραμ.

Ο οδηγός που χτύπησε το Γιώργο Βουλγαράκη έδωσε κατάθεση και τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο. Στο πλευρό του πρώην υπουργού είναι διαρκώς η σύζυγός του Κατερίνα και η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας Βουλγαράκη Παυλίνα, η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη νεολαία αφού τα τελευταιία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το έντεχνο τραγούδι.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top