«Είμαστε θύματα ενδοοικογενειακής βίας»: Δε θέλουν να επιστρέψουν σπίτι τους οι δύο αδερφές από το Δήλεσι

Ζήτησαν από τους αστυνομικούς να της παραλάβουν από συγκεκριμένο σημείο - Νέα ενημέρωρη: 15.58

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση των δύο κοριτσιών από το Δήλεσι που αγνοούνταν και βρέθηκαν στο Ναύπλιο μαζί με ενήλικο φίλο τους.

Όπως σας αποκάλυψε το STAR, τα κορίτσια, ηλικίας 16 και 17 ετών, επικοινώνησαν με τη μητέρα τους, της είπαν ότι είναι καλά αλλά της ξεκαθάρισαν πως δεν θέλουν να επιστρέψουν στο σπίτι τους.

Διαβάστε ακόμη: Επικοινώνησαν με τη μητέρα τους οι αδερφές που εξαφανίστηκαν στο Δήλεσι - Μαζί τους είναι και ένας 18χρονος

Οι λόγοι, σύμφωνα με το tvstar.gr, είναι το γεγονός ότι έχουν πέσει θύματα ενδοοικογενειακής βίας, κάτι που κατήγγειλαν και στην αστυνομία.

Ειδικότερα, οι δύο αδερφές επικοινώνησαν το απόγευμα της Παρασκευής μέσω της γραμμής «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με το Αστυνομικό Τμήμα Τανάγρας και έπειτα με τον ίδιο τον Αστυνομικό Διευθυντή Βοιωτίας. 

Από την αστυνομία τους ζητήθηκε να πάνε στο Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου, οι ίδιες όμως αρνήθηκαν και ζήτησαν από τους αστυνομικούς να έρθουν να τους παραλάβουν έξω από γνωστό κατάστημα της περιοχής.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί από Βοιωτία και Αργολίδα. Ο νεαρός φίλος τους ήταν μαζί τους, σύμφωνα με πληροφορίες, με σκοπό να τις βοηθήσει και να τις πείσει να επιστρέψουν.

Οι δύο αδελφές κατήγγειλαν στις Αρχές ενδοοικογενειακή βία και έτσι σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων. Οι ίδιες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί εάν όντως είναι καλά στην υγεία τους, ενώ θα εξεταστούν και από παιδοψυχολόγο.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top