Θάνατος Κατερίνας Γοργογιάννη: Τι δείχνει το πρώτο πόρισμα του ιατροδικαστή - Εξετάζουν βίντεο που τη δείχνει λίγο πριν εξαφανιστεί

Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις - Νέα ενημέρωση: 20:37

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατο την 37χρονη Κατερίνα Γοργογιάννη που βρέθηκε νεκρή το πρωί της Τετάρτης κάτω από τα τείχη του φρουρίου στο Ηράκλειο.

 

Διαβάστε επίσης: Θάνατος Κατερίνας Γοργογιάννη: Ο χωρισμός και οι απειλές για αυτοκτονία λίγους μήνες πριν βρεθεί νεκρή - Αυτοχειρία ή έγκλημα;

 

Σύμφωνα με την αυτοψία του ιατροδικαστή, ο θάνατος της άτυχης νεαρής κοπέλας οφείλεται σε πτώση από μεγάλο ύψος, ωστόσο όμως παραμένει ακόμη αδιευκρίνιστο το αν πρόκειται ατύχημα, αυτοκτονία ή δολοφονία. Οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση, κρατούν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα μέχρι να αποφανθεί ο ιατροδικαστής. Οι απαντήσεις ενδέχεται να αργήσουν, αφού αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Στην 37χρονη δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα ιδιόχειρο που να εξηγεί τους λόγους , όπως συνηθίζεται σε περιπτώσεις αυτοκτονίας, ενώ οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας υποστηρίζουν πως η ίδια δε θα έβαζε ποτέ σε κίνδυνο τη ζωή της και μιλούν για δολοφονία.

Στα χέρια των Αρχών βίντεο από κάμερες ασφαλείας

 

Ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται η 37χρονη Κατερίνα Γοργογιάννη την ημέρα της εξαφάνισής της και λίγο πριν, όπως όλα δείχνουν, πέσει στο κενό, έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου.

Το βίντεο δείχνει την 37χρονη να κατεβαίνει την οδό Δουκός Μποφώρ μέχρι την είσοδο των εγκαταστάσεων τένις και να επιστρέφει πάλι προς την πλατεία Ελευθερίας τα ξημερώματα της 5ης Μαρτίου.

Η γυναίκα εμφανίζεται να περνά μπροστά από τις κάμερες ασφαλείας παρακείμενου κτιρίου στις 4:07 τα ξημερώματα και είναι μόνη της σε όλη τη διάρκεια.

Επιστρέφοντας προς την πλατεία Ελευθερίας η Κατερίνα χάνεται και σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές εικάζουν πως έπεσε από σημείο στην αρχή της Δουκός Μποφώρ, το οποίο δεν «πιάνουν» οι κάμερες.

Για τα αίτια του θανάτου της 37χρονης, την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top